- Дописи: 627
- Подяка отримана: 45
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
281040 пише: Привіт усім.Дизелем заправляюсь у нашому місті на заправці НК(Шешукова).Машина добре робить,прийомиста.Якщо проїздом десь є ОККО-то до повного.Ще хвалять "Енеївську",сам влітку там брав дизель.Казали шо білоруський.Досвід з БРСМ сумний:Ще років зо 6 назад мав бензинове авто.20 л їхнього 92 мусив розбавляти на НК(Шешукова) 20 л 95.Мотор троїв страшно,свічки "засрані".Після доливу 95 через 5-7 хвилин їзди все нормалізувалось.Після того туди "ні ногой"Також знайомий влітку моциком їздить на роботу,то теж на БРСМ плюється,коли по неуважності там заправиться.
bomba пише: БРСМ єдина розвинута заправка, з магазином і кав'ярнею. Хоч вона і пов'язана з сім'єю Януковича... Моя добре знайома пані Надія, що керує Шепетівською БРСМ, хвалилася, що щодня "зекономлює" кількасот літрів собі...
Та справа у томц що у Люк така собачка шо її не то що людина злякаєця, а навіть моя сука кавказця.bomba пише: Вони що, з тварин бензин роблять?
А ось це вже слід мабуть лиш здогадуватися, секрети бізнесу вам ніхо не видасть)) таке на кожній заправці. Якось поляк фуру заправляв біля автостанції, та заправщики не знали що в нього лічильник стоїть, з 400 літрів 5 не долили... а в них по чеку було 400... так нічого й не доказав...Vent пише:
bomba пише: БРСМ єдина розвинута заправка, з магазином і кав'ярнею. Хоч вона і пов'язана з сім'єю Януковича... Моя добре знайома пані Надія, що керує Шепетівською БРСМ, хвалилася, що щодня "зекономлює" кількасот літрів собі...
Поясніть популярно якщо знаєте, саме яким чином це відбуваєця?
Недоливають? Розбавляють? Чи ще щось.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua