Запрошуємо усіх любителів футболу!

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
24 трав. 2016 14:23 #106764 від


З 24 травня на стадіоні «Локомотив» проходитиме турнір з футболу 8х8 серед любительських команд.

Учасники турніру: «Локомотив», «Вимпел», «Ірбіс», «Феміда», «Цукровик» та гості з м. Ізяслав.

Ігри в групах проходитимуть 24, 25 та 26 травня:

24 травня 2016 року

18.30 год. - «Ірбіс»-«Феміда»

19.30 год. – «Ізяслав»-«Цукровик»

25 травня 2016 року

18.30 год. - «Локомотив»-«Ірбіс»

19.30 год. – «Вимпел»-«Ізяслав»

26 травня 2016 року

18.30 год. - «Феміда»-«Локомотив»

19.30 год. – «Цукровик»-«Вимпел»

Про дати проведення півфіналів та фіналів буде попереджено пізніше. В розкладі ігор можливі зміни.

За перебігом турніру слідкуйте на нашому сайті та сайті Шепетівської міської ради (shepetivka-rada.gov.ua).

Запрошуємо усіх любителів футболу по вболівати за своїх улюбленців!
Долучення:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
25 трав. 2016 16:37 #106779 від Dj Os

24 травня розпочався відкритий міський турнір з футболу 8х8. Змагання, як вже повідомлялося, проходять на стадіоні «Локомотив». Участь у турнірі беруть шість команд любителів: «Локомотив», «Вимпел», «Ірбіс», «Феміда», «Цукровик» та команда гостей «Горинь» з м.Ізяслав. Команди на поле виходять у складі 8 чоловік: 7 польових гравців та воротар. Грають поперек поля. Ігри тривають два тайми по 30 хвилин. Дозволяється 8 замін.

При жеребкуванні команди були поділені на дві групи:

Група «А»
Локомотив
Ірбіс
Феміда

Група «Б»
Вимпел
Горинь
Цукровик

За підсумками ігор в групі визначаються дві кращі команди, які потрапляють до півфіналів.

Турнір відкрився грою між командами «Ірбіс» та «Феміда». Команди постійно беруть участь в різноманітних міських змаганнях з футболу. Можна сказати, що вони вже створили свою невеличку футбольну історію в цілому та в матчах між собою також. Гра, що відбулася, стала ще однією цікавою сторінкою футбольної історії даних команд. Фаворитом зустрічі вважалася команда «Ірбіс», але, незважаючи на це, першими зуміли відзначитися гравці команди «Феміда». На 10 хвилині гол забив Нагорняк Валентин. До кінця першого тайму «Феміда» мала ще декілька гарних можливостей збільшити рахунок. Так, в одному з моментів гравець нападу не зміг один на один переграти воротаря команди «Ірбіс». Здалося, що гравці команди «Ірбіс» були трохи спантеличені таким розвитком подій і хоча і мали декілька можливостей щоб зрівняти рахунок, але виглядали розгубленими та й воротар «Феміди» «був на висоті». В другому таймі гравці команди «Ірбіс» вже вийшли більш зібраними та зосередженими. «Феміда» розпочала гру від оборони. На 10 хвилині другого тайму «Ірбіс» заробляє небезпечний штрафний перед карним майданчиком суперника. Штрафний завершується автоголом: «відзначився» Нагорняк Валентин. Дана ситуація на деякий час вивела команду «Феміда» з рівноваги, що призвело до нових гольових моментів біля їхніх воріт. Один з таких моментів на 21 хвилині другого тайму завершився голом. Гол забив Царук Євген. Рахунок став 2-1 на користь команди «Ірбіс». Після цього «Феміда» знову заграла: знову був змарнований вихід один на один та, за гру рукою, не реалізований пенальті на 26 хвилині другого тайму (9-ти метровий штрафний удар). Не писані закони футболу суворі та всі їх знають: «Коли не забиваєш ти – забивають тобі». Так і сталося. На заключній хвилині гри «Ірбіс» провів третій м’яч. Голом відзначився Крайчинський Микита. Пісумковий рахунок гарної та цікавої гри 3-1 на користь команди «Ірбіс».

Першу гру у групі «Б» грали команди «Цукровик» (команда любителів району цукрового заводу, а саме вулиці Старокостянтинівське шосе) та команда гостей «Горинь» з міста Ізяслава.

Гра також проходила у цікавій та безкомпромісній боротьбі. Хотілося б відзначити, що команда «Цукровик» зібрала численну вболівальницьку аудиторію, яка гучно підтримувала їх протягом усієї гри. Але перейдемо до самої гри. Видно було, що гості хотіли розпочати гру в спокійному руслі, трохи вивчити суперника, але цукровики вже з перших хвилин влаштували навалу на ворота горинців, створили декілька небезпечних моментів та на 5 хвилині Рябухін Олександр вивів свою команду вперед. Цукровики повели 1-0. Після цього гра прийняла більш відкритий характер: м’яч майже не затримувався в середині поля. А вже на 15 хвилині після навісу у штрафний майданчик цукровиків, головою відзначився Шепанський Денис. Рахунок став рівний - 1-1. В подальшому команда з Ізяслава перехватила ініціативу та стала більше володіти м’ячем. Дана перевага вилилася у забитий ними м’яч на 5 хивилині другого тайму. Гол на свій рахунок знову записав Шепанський Денис. В подальшому горинці продовжували більше володіти м’ячем, створювали гострі моменти біля воріт суперника. Цукровики, в свою чергу, також не відсиджувалися біля своїх воріт, намагалися контратакувати, що також призвело до декількох гарних моментів для взяття воріт суперника. А в останні хвилини матчу, як і на початку, підтримані вболівальниками, гравці команди «Цукровик» пішли на останній штурм і на 58 хвилині після швидкого проходу по правому флангу та передачі у штрафну суперника зуміли зрівняти рахунок – 2-2. Такий важливий для них гол забив Шуляк Павло. Підсумковий рахунок гри 2-2 – нічия. Гарна гра достойних команд.

Вже сьогодні та завтра відбудуться чергові ігри. Запрошуємо вболівальників на стадіон. Початок ігор о 18.30 год.

Турнір організовано спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт» для всіх».


команда "Феміда"


команда "Ірбіс"


команда "Цукровик"


команда "Горинь"

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.102 секунд
0
репостів
0
репостів