Чи є в Шепетівці басейн?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
Слухай, розберись зі своєю пунктуацією, а (я починаю розуміти чому тобі так тяжко було навчатись в ліцеї)? Бо не зовсім зрозуміло хто в тебе дурень....Островський О.В. пише: Дурню Енікей сказав, про те що бабки вибили тут писалось ще місяць тому і ніяких виборів не було
Та ні, він казав трошки про друге, не розписуйся за нього. Але перевірити ми це зможемо тільки через пару місяців, коли буде можливо побачити гіпотичне закінчення робіт (Щось мені підказує що ми це не побачимо). Так що, дебілятко, подурняй когось другого (а ти що, вважаєш шо тільки тобі дозволено спілкуватись в такому тоні?).
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Я дурнем нікого тут не обзивав, на відміну від тебе
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Ну чого ж дурню ? Два роки пройшло з моменту Представники виконкому сьогодні оглядали шепетівський басейн до моменту "бабки вибили". З такими темпами, аби до виборів встигнути...Островський О.В. пише: Дурню Енікей сказав, про те що бабки вибили тут писалось ще місяць тому і ніяких виборів не було
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Островський О.В. пише: Дурню...
а це тоді хто написав? бродський?
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Дред..ти теж читати не вмієш?Dred пише:
Anykey, може ти поясни, бо я бачу у п'ятницю людям важко форум читається.
- Dentist
- Адміністратор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
То на сьогодні ми маємо гроші чи обіцянки ?Dentist пише: Під час війни так легко гроші на ремонт басейну знайти?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
zlyj vuyko, нікого хоча б не обзивав. Так каюсь, матюки прошльопив, але вони дуже вдало ілюстрували те саме що я відчував, я можна жартувати над такими речами?Anykey пише:
Та я вже з тобою якось прозуміюся, проблема не в тому. Коли як мінімум двоє людей неправильно зрозуміли зміст сказаного, то можливо необхідно якось акцентувати наголоси ? При чому, один з них (Саша Украина), на емоціях, ще й бан заробив. Хоча в іншому випадку (правда, там п.1.3) ти замість бана ще й по головці погладив.Островський О.В. пише:
Дред..ти теж читати не вмієш?Dred пише:
Anykey, може ти поясни, бо я бачу у п'ятницю людям важко форум читається.
Щодо наголосів, то якби я звератвся то нього як до дурня, то кому поставив би) А взагалі декому так кортить мене образити, що дай лише привід, просто у цьому випадку фальстарт вийшов
Останнє, що я знаю то те що гроші провели через облраду. А чи реально вони пришли на рахунки і чи почались роботи не в курсі.То на сьогодні ми маємо гроші чи обіцянки ?
- Відвідувач