Badboy, знаю у тебя вчера был День Рождения. Так что с прошедшим тебя! Пусть исполняться все твои самые-самые заветные желания, чтобы в твоей жизни был только один позитив, больше улыбайтесь и радуйтесь жизни , удачи во всех твоих начинаниях и продолжениях !!!
ой а я тут так не привітав...а асі приємніше )вітаю свій телефон з великою датою, йому сьогодні виповнилося три роки, цей весь час ми пройши піч опліч, дві , батареї мене ніколи не підводили...взагалі друзі нерозлий вода (хоча ні , вода непіде )) розмиє )Вітаю !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!РЫЖИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ ТЕБЯ, СОСЕДКА. И ПУСТЬ ИСПОЛНЯТЬСЯ ВСЕ, ВСЕ, ВСЕ ТВОИ ЖЕЛАНИЯ. РАДОСТИ И СЧАСТЬЯ.
[SIZE=2]Нехай дороги стеляться крилато,Будуть чисті, рівні як струна.І добро не оминає хату,Як не оминає світ весна.Хай здоров'я, радість і достаток,Сиплються не мов вишневий цвітХай малює доля з буднів свято,І дарує тобі багато літ!</span>[/SIZE]ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО ТОБІ! :butterfly: :poz: :poz:
Вітаю [SIZE=3]Рыжика</span> <span style="color:#FF0000">з дньохою, бажаю терпіння, наснаги, вміння перечекати те все, пережити і вміння насолоджуватися просто життям. Не впадати в депресії, вміти виживати з того, що є зараз. Завжди заличатися такою ж веселою і привітною[/SIZE] ;-)невеличкий тортик в подарунок :roll:
Мене не було у місті, тому з запізненням вітаю Saulа з днюшкою!!!!!Всього тобі самого найкращого, вірного кохання, творчої наснаги та успіхів у навчанні))))))
[SIZE=2]щоб усі мрії - збувались!!!!</span><span style="color:#009900">Щоб щастя додавалось,горе віднімалось, достаток множився, а любов ділилась тільки на двох!!! [/SIZE] :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: