П'ятниця, 07 лютого 2014
  158 Replies
  70 Visits
Неділя, 09 лютого 2014, 20:21
·
0
Votes
Undo
Lego, якщо ви читали історію - вітаю.

Якщо маєтете натхнення викласти свою оцінку історичним подіям - то прошу дуже. З радістю ознайомлюсь з вашою точкою зору. А не з вашими натяками.
Неділя, 09 лютого 2014, 20:06
·
0
Votes
Undo
Чому на цьому форумі у деяких особистостей тверда впевненість в тому, що ніхто, окрім них, історію не читав?
І що лише вони читали "правильну" історію.
При тому, самі події, що відбувалися і на рахунок яких сперечаються не застали, т.я. самих ще навіть в проекті не було!
Неділя, 09 лютого 2014, 20:01
·
0
Votes
Undo
Шановний Пан. вам неможливо щось пояснити. ви сліпо захищаєте своїх СВОБОДОВЦІВ.
для мене комуністи фашисти националісти всі є фанатиками та виродками.
той самий Бандера якого ви обожнюєте був неоднозначною людиною. який славився Єврейськими та Польськими погромами. зробили з нього патриота України. а руки то в нього в крові.... для мене він нечим некраще Леніна

щоб стати Європейською державою тра створити такі умови і тра щоб кожен почав з себе.
неведіть себе як фанатики. політика дуже брудна справа. політики використовують вас щоб захватити владу. потім коли дорвуться до кормушки про вас забудуть.
Ви би краще історію почитали, а потім вже би апелювали тими даними, які пишете.

Ваша експертна оцінка моєї політичної приналежності також, м'яко кажучі, висмоктана з пальця. Особливо якщо врахувати, що я нікого не захищав і тим більше не пропагував своїх ідей та ідеалів.

Чи може це для вас, в навішуванні на мене певних ярликів, є особистим вираженням європейських цінностей?

Також варто нагадати вам, що "націоналіст" є синонімом слова "патріот". Тобто можна вважати, що для вас патріоти є виродками?
Неділя, 09 лютого 2014, 19:54
·
0
Votes
Undo
Шановний Пан. вам неможливо щось пояснити. ви сліпо захищаєте своїх СВОБОДОВЦІВ.
для мене комуністи фашисти националісти всі є фанатиками та виродками.
той самий Бандера якого ви обожнюєте був неоднозначною людиною. який славився Єврейськими та Польськими погромами. зробили з нього патриота України. а руки то в нього в крові.... для мене він нечим некраще Леніна

щоб стати Європейською державою тра створити такі умови і тра щоб кожен почав з себе.
неведіть себе як фанатики. політика дуже брудна справа. політики використовують вас щоб захватити владу. потім коли дорвуться до кормушки про вас забудуть.
Неділя, 09 лютого 2014, 19:29
·
0
Votes
Undo
Ви може забули, що Україна розташована в центрі Європи.

Але є одне але (АЄОА®)

Щоб діяти по-європейські, як ви і багато інших пропонують, треба щоб умови були європейські. А де вони в Україні?

Що саме цікаво - відео як і куди зник Ленін в Шепетівці відсутнє, але лемент про вандалзім триває. Може це був цілком "європейський" демонтах?

Якби це була пам'ятка архітектури - мала би бути табличка з реєстраційним номером. А наразі це просто елемент архітектури міста. Старі будинки, наприклад, також знищують перед будівництвом нових - це також вандалізм?
Неділя, 09 лютого 2014, 19:12
·
0
Votes
Undo
з якого боку неглянь це є вандалізм. я не є комуністом але так поводитися з памьятниками можуть тільки вандали. ті хто так зробив такі самі вандали як і ті хто після революції руйнував та спалював церкви.... як шо ви кричите на майдані шо ви хочете до Європи то і поводити себе тра як Європейці а не як дикарі. тра було ініціювати в місті референдум з питанням що до Леніна. і якшо громада вирішила що Ленін зайвий в центрі міста то можно булоб зробити урочисті переносини Леніна в затишний куточок нашого міста. і спонсори б найшлися. я б сам скинувся бо колись біля цього памьятнику мене принімали в піонери. це є наша історія. в людей які непамьятають свого минулого може бути кепське майбутнє. пишуть Ленін КАТ... так історія є історія. давайте ще пригадаємо Польску шляхту. скільки вони нам зробили паганого))) давайте збиремося підемо зруйниємо Польське кладовище на Вул Шишукова) спалемо костьол)))... ВАНДАЛИ З ПАРТІЇ СВОБОДА виражаючись вашим терміном то є ГАНЬБА) і БОГ вам суддя.
Шановний, а де ви були, коли на вул.Кіма (тепер вул.Судилківська) на місці цвинтаря збудували дитячий садочок?
На вул.Шешукова (який, до речі, не є суто польським кладовищем - про це навіть у місцевих газетах писалось) на могилах зводили житлові будинки?
Чому ви мовчали тоді?

Вандалізм - безглузде знищення культурних і матеріальних цінностей. І на цю тему ще багато холіварів можна провести щодо пам'ятника Леніну, чи є він культурною або матеріальною цінністю.
Якщо це культурна цінність - то якої культури? (Гомо совєтікус не пропонувати!)
Якщо це матеріальна цінність - хто його готовий був придбати і за які гроші?[/quo

я писав що я не є комуністом чи придставником якоїсь партії. я не збираюся виправдовувати чи захищати їхні жахливі варварські злочини які вони вчинили проти нашого народу. я взагалі людина аполітична. в той час як строїли садочок на кістках я ходив до школи і був піонером. про це дізнався вже в 90х роках.
що до вандалізму він існує в різних формах. знищення історичних памьяток теж є вандалізмом. просто є люди для яких Ленін щось значить в цьому житті. для багатьох він був місцем зустрічи. всі весілля раніше йшли до вічного вогню та до леніна з квітами. тоді був такий час така ідеологія . всі вчилися по підручникам радянскої історії. де замовчувалося багато правди. нам всім промивали мізки.але це є наша історія. для багатьох людей Ленін КАТ для багатьох він ідеологічний лідер цих людей майже неможливо примирити да й нетра того робити мабуть...

повторююсь . як шо хочете жити в європі то робіть все по європейськи . бо як шо на місце леніна поставлять памьятник Бандері і наші міські комуністи наймуть трактора та вивезуть його то шо скажуть наші СВОБОДІВЦІ???

ГАНЬБА ГАНЬБА ГАНЬБА))))
Неділя, 09 лютого 2014, 18:35
·
0
Votes
Undo
з якого боку неглянь це є вандалізм. я не є комуністом але так поводитися з памьятниками можуть тільки вандали. ті хто так зробив такі самі вандали як і ті хто після революції руйнував та спалював церкви.... як шо ви кричите на майдані шо ви хочете до Європи то і поводити себе тра як Європейці а не як дикарі. тра було ініціювати в місті референдум з питанням що до Леніна. і якшо громада вирішила що Ленін зайвий в центрі міста то можно булоб зробити урочисті переносини Леніна в затишний куточок нашого міста. і спонсори б найшлися. я б сам скинувся бо колись біля цього памьятнику мене принімали в піонери. це є наша історія. в людей які непамьятають свого минулого може бути кепське майбутнє. пишуть Ленін КАТ... так історія є історія. давайте ще пригадаємо Польску шляхту. скільки вони нам зробили паганого))) давайте збиремося підемо зруйниємо Польське кладовище на Вул Шишукова) спалемо костьол)))... ВАНДАЛИ З ПАРТІЇ СВОБОДА виражаючись вашим терміном то є ГАНЬБА) і БОГ вам суддя.
Шановний, а де ви були, коли на вул.Кіма (тепер вул.Судилківська) на місці цвинтаря збудували дитячий садочок?
На вул.Шешукова (який, до речі, не є суто польським кладовищем - про це навіть у місцевих газетах писалось) на могилах зводили житлові будинки?
Чому ви мовчали тоді?

Вандалізм - безглузде знищення культурних і матеріальних цінностей. І на цю тему ще багато холіварів можна провести щодо пам'ятника Леніну, чи є він культурною або матеріальною цінністю.
Якщо це культурна цінність - то якої культури? (Гомо совєтікус не пропонувати!)
Якщо це матеріальна цінність - хто його готовий був придбати і за які гроші?
Неділя, 09 лютого 2014, 15:27
·
0
Votes
Undo
та то комуністи підмутили, :silly:
надоїло щоночі в засаді сидіти і стерегти :dry:
Неділя, 09 лютого 2014, 15:24
·
0
Votes
Undo
А з чого ти вирішив шо це Свобода звалила пам'ятник?
Неділя, 09 лютого 2014, 14:53
·
0
Votes
Undo
Неділя, 09 лютого 2014, 11:26
·
0
Votes
Undo
Треба це питання на народне віче винести,а базарники скинуться по 5 грн., а через рік спитають, як за 5 штук B)
Неділя, 09 лютого 2014, 11:21
·
0
Votes
Undo
То нехай комуністи побудують новий, за кошти, які гандонюк їм дав на розвиток партії, там непогана сума виходить.
Неділя, 09 лютого 2014, 11:18
·
0
Votes
Undo
В Шепетовке все жилые дома это памятники советам . Все снесем нахер
Субота, 08 лютого 2014, 22:15
·
0
Votes
Undo
правильно зробили що спзд. Краще б замість Вовки був памятник Шевченку чи Франку
Субота, 08 лютого 2014, 20:38
·
0
Votes
Undo
Пішла третя сторінка ні про що... :side:
Субота, 08 лютого 2014, 19:47
·
0
Votes
Undo
оперативно відстукалися в ТСН........
Субота, 08 лютого 2014, 18:09
·
0
Votes
Undo
1. Я кажу - "Островський послідовник Леніна".
2. Ви кажете - "Ні це не так, бо він український письменник" (список письменників-ленінців привести?)
3. Я привожу пруфи, з відкритого джерела, в яке ви навіть не потрудились заглянути, перш ніж щось писати. Островський веде "классову боротьбу", як і його вождь.
4. У мене "пафос". І все.

Видно пам'ять у вас коротша за ваші дописи.

Нагадаю, я написав наступне: "Нагадайте, будь-ласка, ідеологію Леніна, яку пропагував М.Островський". Все що ви пронумерували вище - ваша особиста творчість на тему як ви зрозуміли мій допис.

У відповідь наведено якісь обривки цитат з "відкритого" джерела з претензією на пруф. Причому чи мають щось спільне наведені приклади з ідеологією Леніна, можна тільки здогадуватись. Де ж пруфи про форми і методи? Про марксизм-ленінізм і відмінність від марксизму? І т.д.

Невже у відповідь на таке просте питання треба було розкривати тєму сісєг з такими ускладненнями?

Може ви і звикли тикати всім підряд, роздавати рекомендації що варто, а що ні, ваше право. Але спробуйте також дотримуватись власних рекомендацій - може вам дійсно стане легше.

Про яку підміну термінів ви пишете?

Я написав що "Микола Островський позиціонував себе як український письменник"
У вас це дивним чином трансформувалось в наступні речі:

"Ну звичайно український. Бо відомий на всю Європу музей стоїть. Мусить тепер бути українським."

"цей стовп української літератури, чомусь писав російською"

"щирий українець Островський"

"борець за Неньку Вкрайну"

Ви українофоб?
Субота, 08 лютого 2014, 16:32
·
0
Votes
Undo
О, вже на "ви" :)
Коли у Осі нема аргументів, він обзивається "придурком". Коли у вас - зразу слово "пафос" зявляється. Змиріться з тим, що є люди просто розумніші за вас. І зразу легше стане. ;) А не вживайте раз за разом старогрецькі слова, значення яких не розумієте. Про яку підміну термінів ви пишете?
1. Я кажу - "Островський послідовник Леніна".
2. Ви кажете - "Ні це не так, бо він український письменник" (список письменників-ленінців привести?)
3. Я привожу пруфи, з відкритого джерела, в яке ви навіть не потрудились заглянути, перш ніж щось писати. Островський веде "классову боротьбу", як і його вождь.
4. У мене "пафос". І все.
Та дарма - я тут тему цікавішу знайшов, тому найближчим часом вас чіпати не буду. Вже можете тут самозадовольнятись "до потєрі пульса". Побачимось через місяць! Можливо. :P
Субота, 08 лютого 2014, 15:14
·
0
Votes
Undo
А золотой унитаз на постаменте- понимать как памятник Евромайдану
Памятники нужно беречь это история, у вандалов нет будущего...
М.Островскому, В. Котику, Ленин и даже убранный самолет это память целого поколения людей и нужно уважать это..
Лучше бы скинулись на гроши и поставили памятник современности.. а вот тут и задумались чему щас ставить....
Субота, 08 лютого 2014, 13:56
·
0
Votes
Undo
Полуторка, Леви, Ленін...
:dry:
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів