0
Votes
Undo
  Subscribe
Кабінет міністрів вирішив перевести ПАТ "Приватбанк" у стовідсоткову власність держави.
1018194140.jpg
Як повідомляє прес-служба уряду, Кабмін на засіданні в неділю розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни.

"Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "Приватбанк" у стовідсоткову державну власність", - йдеться в заяві.

Передбачено, що держава в особі Міністерства фінансів стане власником 100% акцій ПАТ "Приватбанк" та гарантує безперебійне функціонування цієї установи та збереження коштів його клієнтів.

В уряді підкреслили, що ці дії відбуваються у чіткій координації з міжнародними фінансовими організаціями та за їхньої підтримки.

Голова НБУ Валерія Гонтарєва, яка брала участь в засіданні уряду, та міністр фінансів Олександр Данилюк поінформували членів КМУ про те, що приватні акціонери Приватбанку звернулися до уряду з пропозицією, аби держава в інтересах клієнтів банку стала його повним власником.

"Перехідний період починається з 19 грудня. Держава забезпечить плавний перехід, стабільну роботу цієї установи у звичному для її клієнтів режимі", - наголошують в Кабміні.

В уряді виходять із того, що ухвалене ним відповідальне рішення врятувало як Приватбанк, так і всю банківську систему, йдеться в заяві.

В понеділок о 8-30 ранку про деталі ухвалених рішень на спільній прес-конференції поінформують міністр фінансів Олександр Данилюк та голова Нацбанку Валерія Гонтарєва.

Уранці окремі заяви з цього приводу зроблять президент Петро Порошенко та прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Як відомо, інформація про те, що найбільший комерційний банк країни - "Приватбанк" - може бути націоналізовано, курсує на банківському ринку давно. У "Приватбанку" заявляли, що розмови про націоналізацію - атака на банк.
16 грудня Кабінет міністрів України змінив процедуру націоналізації банків. За інформацією ЕП, раніше згоди прем'єр-міністра Володимира Гройсман на націоналізацію "Приватбанку" не було.

Більше про ситуацію з "Приватбанком" читайте у матеріалі "Економічної правди" "Майже державний. Що буде з Приватбанком".

Українська правда
Понеділок, 19 грудня 2016, 00:27
·
0
Votes
Undo
Дайош півкілометрові черги біля кожного банкомату
Понеділок, 19 грудня 2016, 00:31
·
0
Votes
Undo
Та вже були, на залізничному вокзалі постійно готівки не було, всю вимітали. Тільки через пару тижнів все одно назад понесуть.
Понеділок, 19 грудня 2016, 00:39
·
0
Votes
Undo
Та вже були, на залізничному вокзалі постійно готівки не було, всю вимітали. Тільки через пару тижнів все одно назад понесуть.

Курс гривні цим не піднімеш, а впаде він від таких новин та емісії для докапіталізації о-го-го... :dry:
Понеділок, 19 грудня 2016, 01:06
·
0
Votes
Undo
Спочатку впаде, а потім підніметься більше ніж був, бо гроші з країни нікуди не дінуться, всі витрачати почнуть, економіка запрацює
Понеділок, 19 грудня 2016, 08:22
·
0
Votes
Undo
А ось і коментар Коломойського
http://www.radiosvoboda.org/a/news/28183874.html
Понеділок, 19 грудня 2016, 08:29
·
0
Votes
Undo

дуже хочу вірити.......
Понеділок, 19 грудня 2016, 09:53
·
0
Votes
Undo
іду в місто знімати гроші хто зі мною*?
Понеділок, 19 грудня 2016, 10:20
·
0
Votes
Undo
Я вчора ввечері встигла)
Хоча мені ше в п'ятницю радили це зробити
Щойно отримала в вайбер повідомлення від Вента
"Пиши шо я на трох заправках був і відмовлено у заправці по картках любого банка.
Авіас і укрпетроль
На укр нафті це саме
Та сказали що віздє"
Понеділок, 19 грудня 2016, 13:05
·
0
Votes
Undo
Та люди добрі, щороку перед Різдвяними святами така срань біля банкоматів робилась. Не треба списувати це все на паніку.
Понеділок, 19 грудня 2016, 13:54
·
0
Votes
Undo
вже вдома, Дякую ЛЮК що відписала, значить по заправкам тікі налом, ніяких карток жодних банків.
Поїхав знімати зарплатню і вуаля, черг ніде німа, зняв з першої ж попиткі три тис. грн без проблем, хоча до мене був чоловік буркав що 200 грн тікі йому дало, і після мене був знайомий теж казав шо 200 грн тікі, тому я спробував вивести гроші з іншого приватовского рахунку на зарплатну картку і теж успішно зняв понад 200 грн. без жодних проблем.
Після був в продуктовому, теж затарився за картку без жодних проблем.
Тому висновок можу предположити щозарплатні та пенсійні гроші знімаюця без обмежень, а інші можливо з обмеженнями.
Понеділок, 19 грудня 2016, 14:34
·
0
Votes
Undo
Картки працюють як і працювали, заправки не приймають картки по своїй ініціативі. Якщо відверто то я думав буде більша паніка, якось спокійно поки. Чи може вже всі все познімали?)) Щодня 2 млрд грн готівкою вимітали по Україні.
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів