День прошов і все одно тиша. Кароч як я і думав, народу пофігу. Ну то хай плазують далі, переповнює тотальна зневага до українців, дійсно заслуговують цю владу.
Чому так тихо на форумі? Невже ніхто не бачить що діється по всій країні? Які ваші думки з приводу виборів? Чи визнає їх світ, чи визнаєте ви їх для себе?
День прошов і все одно тиша. Кароч як я і думав, народу пофігу. Ну то хай плазують далі, переповнює тотальна зневага до українців, дійсно заслуговують цю владу.
Саша, а ти вже в багатьох мітингах та протестах щодо результатів виборів брав участь??
Только удар что-то пытается протестовать. А Батьківщина что? А все остальные?
Ну по поводу выборов что хотеть то) на голосование явилось меньше 60% населения страны =) думаю это реально показывает суть ситуации и отношение людей к выборам) половине страны - насрать =)
Ну по поводу выборов что хотеть то) на голосование явилось меньше 60% населения страны =) думаю это реально показывает суть ситуации и отношение людей к выборам) половине страны - насрать =)
Але, враховуючи, що ті, кому "насрать", належать до протестного електорату, можна спрогнозувати, що якби вони таки прийшли на вибори, то голосували б не за владу.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua