0
Votes
Undo
  Subscribe
[img ]http://detector.media/doc/images/news/archive/2016/119022/ArticleImage_119022.jpg[/img]
На каналі «112 Україна» о 22.15 відбулася сутичка між народними депутатами Володимиром Парасюком та Олександром Вілкулом, яку у транслювали у прямому ефірі.Парасюк побився з Вілкулом у прямому ефірі на каналі «112 Україна»

Народний депутат Олександр Вілкул (фракція Опозиційний блок) в прямому ефірі назвав народного депутата Володимира Парасюка (позафракційний) «імбецилом недорозвинутим». Парасюк вимагав депортувати Вілкула з України. Після бійки в коридорі вони вийшли на вулицю, і Вілкул відразу поїхав на своїй машині. А Парасюк намагався забрати авто охорони Вілкула, щоб нібито відправити його в АТО. За словами Парасюка, Вілкул не має права жити в столиці, він сказав, що його треба відправити туди, де через нього постраждало багато людей і багато руйнацій, а саме на Донбас.
https://www.youtube.com/watch?v=GYJdfeAo520
П'ятниця, 23 вересня 2016, 00:45
·
0
Votes
Undo
От по хорошому, поведінка Парасюка не красить його, але переглянувши ту розмову, що передувала цим подіям, я не знаю чи зміг би я стриматись сам. Вілкул всім своїм виглядом показував, що ніфіга йому не зробиш, небожитель нещасний, все у нього домовлено. Особливо ганебно, що цього ватного виродка охороняє державна охорона за бюджетні кошти.
https://www.youtube.com/watch?v=risLplFM5ag
П'ятниця, 23 вересня 2016, 06:39
·
0
Votes
Undo
Дивилась цей цирк у прямому ефірі...
Ну шо тут сказати... Поведінка парасюка дійсно неадекватна , з імбіцилом трошки переборщили ))) але шось там є...
Скоріш за все осінне загострення шизофренії . Всі симптоми на це вказують
П'ятниця, 23 вересня 2016, 22:48
·
0
Votes
Undo
Поки генпрокурьори, сбу і т.п. організації соплі жують і роблять видимість роботи, Парасюк морди б"є сепарам
Субота, 24 вересня 2016, 08:48
·
0
Votes
Undo
Не вважаю цей вчинок гідним народного депутата. І того "сєпара" хтось то вибирав? Тоді що це, неповага до цих людей?
Понеділок, 26 вересня 2016, 17:26
·
0
Votes
Undo
Не вважаю цей вчинок гідним народного депутата. І того "сєпара" хтось то вибирав? Тоді що це, неповага до цих людей?

Тих, кого треба розстрілювати, Парасюк б'є. "Блаженны миротворцы, ибо их есть Царствие Небесное", епта...
Понеділок, 26 вересня 2016, 21:15
·
0
Votes
Undo
Тих, кого треба розстрілювати, Парасюк б'є.
По ходу, єдиний, кого Парасюк в цьому епізоді побив - це джип Вілкула. Ну і нацарапав там шось, як зазвичай ображені дівчатка роблять.
Понеділок, 26 вересня 2016, 21:17
·
0
Votes
Undo
А що ще лишилось робити, якщо Вілкул п'ятами накивав. :-)
Понеділок, 26 вересня 2016, 21:23
·
0
Votes
Undo
Залишатися мужиком.
Понеділок, 26 вересня 2016, 22:52
·
0
Votes
Undo
А те що він побив машину і подряпав її, відібрало в нього щось чоловічого?
Вівторок, 27 вересня 2016, 09:08
·
0
Votes
Undo
Насправді, цей інцидент був тонко зрежисований. Вілкул вивів Парасюка з себе згадкою про гроші Корбана, і добив імбіцилом. Той поліз в драку, але отримавши відсіч не знайшов нічого кращого, як поцарапати джипа Вілкула. І все це - прямому ефірі 112. Хто ж отримав з цього всього зиск ? Вілкул отримав політичні дивіденти від своїх прибічників як "борець з імбіцилами", Парасюк від своїх як "борець з ригоаналами", а канал 112 збільшив свою аудиторію за рахунок тих і інших. І всі вони, разом взяті, відволікли аудиторію від насправді важливих проблем в Україні. А ви тут і далі водіться за чуби, виясняючи, хто з них більший мачо...
Вівторок, 27 вересня 2016, 14:22
·
0
Votes
Undo
Скільки Вілкул не повторяв про гроші Корбана, вони мало кого цікавили. Коли він зрозумів що цього замало, він почав провокувати Парасюка образами рівня 3 класу, очевидно у нього була така задача щоб зробити картинку для телебачення, мол он патріоти які дурнуваті. А Вовчик у нас парніша гарячий, йому багато не треба.
За чуби тут ніхто не водиться, в мене немає ілюзій на рахунок, що одного, що іншого. Суть в тому, що по хорошому Вілкул давно має сидіти на лаві підсудних, а не їздити на дорогих машинах ще і у супроводі державної охорони. У нього є якийсь договорняк з владою і він дуже нахабно демонструє свою безкарність.
Вівторок, 27 вересня 2016, 14:49
·
0
Votes
Undo
Якщо з Вілкулом все зрозуміло, то з Вовчиком якраз ні. Занадто мутна він особистість і занадто багато білих плям в його біографії, щоб так однозначно записувати його в патріоти.
Вівторок, 27 вересня 2016, 15:07
·
0
Votes
Undo
Наприклад?
Вівторок, 27 вересня 2016, 15:34
·
0
Votes
Undo
Наприклад, просвіти мене про стосунки Парасюка і Коломойського, про "стотисяч" Корбана, про участь Парасюка в АТО, його полон і чудесне звільнення.
Вівторок, 27 вересня 2016, 16:45
·
0
Votes
Undo
Що тут просвіщати? Парасюк кормився у Коломойського як і багато представників добробатів.
На рахунок полону, то на інсценування не схоже.
Чому взагалі стільки уваги до Парасюка? Я розумію, що у тебе пунктик на його рахунок як і активістів Майдану взагалі. Але не потрібно чесати всіх під одну гребінку, треба вміти відрізняти ряжаних патріотів, пристосуванців і справді щирих людей. Ти розумієш, що саме цього і добиваються колишні регіониши?
Вівторок, 27 вересня 2016, 18:19
·
0
Votes
Undo
Як я вже казав, на рахунок регіоналів я ніяких ілюзій не маю. Питання в тому,чого добиваються ряжені патріоти і пристосуванці типу Парасюка.
Вівторок, 27 вересня 2016, 18:31
·
0
Votes
Undo
Впринципі того самого, що і щирі патріоти, єдине, що паралельно не гребують брати гроші в колишніх регіонишів.
Вівторок, 27 вересня 2016, 21:29
·
0
Votes
Undo
Основна проблема в патріотизмі за гроші - що ніколи не знаєш, що являється ціллю, а що засобом для досягнення цілі.
Вівторок, 27 вересня 2016, 21:51
·
0
Votes
Undo
Проблема не в цьому, проблема в тому, що люди судять не по справах, а по їх особистому відношенню до персони. Поки спонсорство Коломойським Парасюка нікому не завдає шкоди, мені якось пофігу.
Вівторок, 27 вересня 2016, 21:53
·
0
Votes
Undo
Ти до речі зауваж, що вже 2 сторінки ми обговорюємо не те, що Вілкула прикриває державна охорона за нашо гроші, а Парасюка. Ось так воно працює.
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів