Понеділок, 23 листопада 2015
  51 Replies
  33 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Стерилізувати тварин треба

Ну тут уже вище писали - стерилізація це далеко не панацея. Вона не змусить милих звіряток припинити кусати людей, кидатись зграями на велосепидистів, отруювати життя мешканцям багатоповерхівок, де гавкіт і вой такий стоїть, що ніякі металопластикові вікна не рятують. Врешті вона не позбавляє їх від хвороб, які вони успішно розносять зі смітників де харчуються.
Про притулки - навіть не балакайте, ніхто їх у нас ніколи не побудує. І рівняти Шепетівку з Хмельницьким - звиняйте, якось навіть поруч ці два міста поставити не вдається.
А от пустити, як при совку, цуциків на шапки - оцим би зайнялись за милу душу. Тільки дайте можливість. Покупець знайдеться, можна не переживати. Під кінець 80-х, при економічній кризі, ці шапочки йшли тіки так.
От, доречі, сильно сердобольні зоофіли - забацайте самі якийсь притулочок - покинутих приміщень на окраїнах у нас предостатньо. У нас децентралізація, все передається у наші руки - тому впєрьод. Ніякий Київ, чи "область" вам уже закона не випише, де цю всю, як тут один товариш писав, сучарню дівати.

Схоже, що цей стурбований єговофіл у попередньому житті був Шаріковим... https://www.youtube.com/watch?v=_1IC7EaB94U
Понеділок, 23 листопада 2015, 23:44
·
0
Votes
Undo
останнім часом рідко тут зустрічаються дійсно толкові та грунтовні суперечки. Зводиться все зазвичай до особистих образ або переходів на Свідків.

Ну от раніше я закривав очі на такі суперечки, а тепер будемо пробувати направляти розмови в конструктивне русло. Я розумію, що є ризик, що на форумі перестануть писати взагалі. Але краще вже тиша, ніж оці постійні образи.
Форум звичайно ніколи не буде такий як 5 років тому, це проблема не лише нашого форуму. В інтернеті форуми відмирають взагалі як вид, бо люди розучились давати повістку дня власноручно, тепер вони звикли що привід для розмови дасть хтось інший, а вони вже прокоментують. Наочний приклад - це нетішенський форум, приклад якого тут наводили як активного форуму, не в порівняння з нашим. А зараз там пишуть в 50 рідше ніж у нас.
Понеділок, 23 листопада 2015, 23:38
·
0
Votes
Undo
коли наведем тут порядок, то може більше народу почне писати.

Згадалась тема "До побачення" від пана Олександра.
Не в Михайлові або в Контролі діло, не тра на них звалювати низьку активниість. Діло в самих користувачах, яким просто ліниво відкрити якусь тему, або висловити свою думку по вже існуючим, нвіть якщо їм є що сказати. Іноді діло в природних лінощах, але іноді воно в тому що останнім часом рідко тут зустрічаються дійсно толкові та грунтовні суперечки. Зводиться все зазвичай до особистих образ або переходів на Свідків.
Я не намагаюсь зараз нікого вколоти або образити... Але що є то є(((( І холєра його маму знає як це змінити. Можна завтра хоч сто тем відкрити, але самою живучою з них буде "такий-то та такий-то сайт з порнухою закрили"
Понеділок, 23 листопада 2015, 23:26
·
0
Votes
Undo

Конкретно форум переглядає щодня 1000-1300 чоловік, хай хоч хтось але надумає нарешті щось написати :-)

Здорово, звичайно, в такі речі вірити, але щось підказує що це лише мрії...
Понеділок, 23 листопада 2015, 23:21
·
0
Votes
Undo
Скоріше за все Сімбіоз мав на увазі не місце релігійних розборок, а місце яке можна назвали "лівим срачем".
Сашко, я все розумію, подібні розборки тут дійсно не потрібні, і про правила форуму треба пам'ятати, щоб він не скотився в помийну яму (Чесно скажу, дуже поважаю Михайла за висловлювання своїх думок, згоден я зними чи ні, але сьогодні читати було реально неприємно). Але місяць - це трохи перебор.

Нормально, за тиждень не відчують нічого. Я розумію, що на форумі і так небагато народу пише, але нічого страшного, коли наведем тут порядок, то може більше народу почне писати.
Конкретно форум переглядає щодня 1000-1300 чоловік, хай хоч хтось але надумає нарешті щось написати :-)
Понеділок, 23 листопада 2015, 23:16
·
0
Votes
Undo
Ну от розмов типу "я тя сука по IP вычислю!" я тут не допущу. можливо раніше було трішки свободи в цьому плані, але досить, треба вчитись нормально спілкуватись.
Понеділок, 23 листопада 2015, 23:16
·
0
Votes
Undo
Скоріше за все Сімбіоз мав на увазі не місце релігійних розборок, а місце яке можна назвали "лівим срачем".
Сашко, я все розумію, подібні розборки тут дійсно не потрібні, і про правила форуму треба пам'ятати, щоб він не скотився в помийну яму (Чесно скажу, дуже поважаю Михайла за висловлювання своїх думок, згоден я зними чи ні, але сьогодні читати було реально неприємно). Але місяць - це трохи перебор.

Та пофіг, що не в релігії - просто тема там мусорна

Ну... Приблизно так, ти першим встиг.
Понеділок, 23 листопада 2015, 23:14
·
0
Votes
Undo
Та справа не в релігії, тут уже реально почались відкриті погрози та образи.

Та пофіг, що не в релігії - просто тема там мусорна і нікому не потрібна, просто тра було туди цей весь діалог скинути та й забули б всі про цю херню.
А погрози тут більше нагадують - "я тя сука по IP вычислю!".
Понеділок, 23 листопада 2015, 22:48
·
0
Votes
Undo
Та справа не в релігії, тут уже реально почались відкриті погрози та образи.
Понеділок, 23 листопада 2015, 22:41
·
0
Votes
Undo
Сцк, как скучно я живу. Відволікся від різних тем на форумі на тиждень - а тут диви! Як життя пре!!!
Як на мене банити їх нафіг не потрібно було - тут в нас створена тема "релігія" (вона тут як "корзина") от туди і потрібно було скинути, нехай би там собі вовтузились - все одно всім пофігу, що там пишуть.
Понеділок, 23 листопада 2015, 22:27
·
0
Votes
Undo
Скучно без Михайла, він як не як але підтримував життя форуму. Але я так і не зрозумів, із-за чого почалося все
Понеділок, 23 листопада 2015, 22:07
·
0
Votes
Undo
Мабуть магнітні бурі, агресія поперла. Ну нічого...пройде. Може ще хтось 500 грн заробить)) Міг би сам 250 грн зкосити, але не буду :-)
Понеділок, 23 листопада 2015, 22:00
·
0
Votes
Undo
Я не зрозумів, що за день такий? Чого всіх пробило-то? Люди, почитайте підпис Сімбіоза!
Хоча ті, до кого звернене запитання, відповісти вже не зможуть...
Понеділок, 23 листопада 2015, 21:23
·
0
Votes
Undo
Ідеш туди ж. Хто ще бажає?
Понеділок, 23 листопада 2015, 21:09
·
0
Votes
Undo
Посиди місяць, подумай. Сподіваюсь бажаючих більше немає?
твої наївні сподівання, як завжди - марні, спи собі само, хвали себе само)
Понеділок, 23 листопада 2015, 20:44
·
0
Votes
Undo
Посиди місяць, подумай. Сподіваюсь бажаючих більше немає?
Понеділок, 23 листопада 2015, 20:36
·
0
Votes
Undo
Вони дебіли, і я їх таки найду.
Бань тепер хоч назавжди. Вконтактний ак теж можеш забанити.
Понеділок, 23 листопада 2015, 19:34
·
0
Votes
Undo
Василя це також стосується.
Понеділок, 23 листопада 2015, 19:30
·
0
Votes
Undo
Я тепер цих підарів з під землі достану :)

людину можна навчити, худобу можна хіба що дресерувати

Попереджаю обох, ще по одній такій образі, підете в бан. :angry: Тоді точно будете тет-а-тет спілкуватись.
Понеділок, 23 листопада 2015, 19:21
·
0
Votes
Undo
Хочу вживу поспілкуватись. Тет-а-тет. Треба людей навчити що усьому є межа. Бажано на протязі 1-2 днів, поки мені все пофіг. Потім стану обережний - уже буде не той ефект.
людину можна навчити, худобу можна хіба що дресерувати
Понеділок, 23 листопада 2015, 19:04
·
0
Votes
Undo
Шепетівка, близьке майбутнє. Мішаня: "Дядьку, не бийте, я більше не буду!..."

Давай, давай. Попетросян ще - мені так смішно. Скоро будемо сміятись разом.
  • Page :
  • 1
  • 2
  • 3
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів