Стерилізувати тварин треба
Ну тут уже вище писали - стерилізація це далеко не панацея. Вона не змусить милих звіряток припинити кусати людей, кидатись зграями на велосепидистів, отруювати життя мешканцям багатоповерхівок, де гавкіт і вой такий стоїть, що ніякі металопластикові вікна не рятують. Врешті вона не позбавляє їх від хвороб, які вони успішно розносять зі смітників де харчуються.
Про притулки - навіть не балакайте, ніхто їх у нас ніколи не побудує. І рівняти Шепетівку з Хмельницьким - звиняйте, якось навіть поруч ці два міста поставити не вдається.
А от пустити, як при совку, цуциків на шапки - оцим би зайнялись за милу душу. Тільки дайте можливість. Покупець знайдеться, можна не переживати. Під кінець 80-х, при економічній кризі, ці шапочки йшли тіки так.
От, доречі, сильно сердобольні зоофіли - забацайте самі якийсь притулочок - покинутих приміщень на окраїнах у нас предостатньо. У нас децентралізація, все передається у наші руки - тому впєрьод. Ніякий Київ, чи "область" вам уже закона не випише, де цю всю, як тут один товариш писав, сучарню дівати.
останнім часом рідко тут зустрічаються дійсно толкові та грунтовні суперечки. Зводиться все зазвичай до особистих образ або переходів на Свідків.
коли наведем тут порядок, то може більше народу почне писати.
Конкретно форум переглядає щодня 1000-1300 чоловік, хай хоч хтось але надумає нарешті щось написати :-)
Скоріше за все Сімбіоз мав на увазі не місце релігійних розборок, а місце яке можна назвали "лівим срачем".
Сашко, я все розумію, подібні розборки тут дійсно не потрібні, і про правила форуму треба пам'ятати, щоб він не скотився в помийну яму (Чесно скажу, дуже поважаю Михайла за висловлювання своїх думок, згоден я зними чи ні, але сьогодні читати було реально неприємно). Але місяць - це трохи перебор.
Та пофіг, що не в релігії - просто тема там мусорна
Та справа не в релігії, тут уже реально почались відкриті погрози та образи.
Посиди місяць, подумай. Сподіваюсь бажаючих більше немає?твої наївні сподівання, як завжди - марні, спи собі само, хвали себе само)
Я тепер цих підарів з під землі достану
людину можна навчити, худобу можна хіба що дресерувати
Хочу вживу поспілкуватись. Тет-а-тет. Треба людей навчити що усьому є межа. Бажано на протязі 1-2 днів, поки мені все пофіг. Потім стану обережний - уже буде не той ефект.людину можна навчити, худобу можна хіба що дресерувати
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua