Середа, 10 вересня 2014
  72 Replies
  34 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Після публікації цієї новини вже почались гарячі дискусії про майбутні вибори. Так що думаю пора відкривати тему. Поки що відомий лише склад виборчої комісії та те шо Буряк не буде балотуватись.
http://www.cvk.gov.ua/img2014/top2014.jpg
Як вам?
Одномандатний виборчий округ № 190
Кількість членів комісії: 18
Прізвище, ім'я, по батькові Посада Суб'єкт подання кандидатури до складу ОВК
Олешко Валентин Валентинович Голова окружної виборчої комісії Політична партія "Зелені"
Раддац Олексій Миколайович Заступник голови окружної виборчої комісії Комуністична партія України
Поліщук Валентина Миколаївна Секретар окружної виборчої комісії політична партія "Наша Україна"
Андрійчук Антоніна Григорівна Член окружної виборчої комісії ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ПРАВИЙ СЕКТОР"
Барчук Микола Панасович Член окружної виборчої комісії Політична партія "НОВА ПОЛІТИКА"
Дегтярьов Денис Вікторович Член окружної виборчої комісії Радикальна Партія Олега Ляшка
Дудар Олександр Олексійович Член окружної виборчої комісії Соціалістична партія України
Збаравська Тетяна Миколаївна Член окружної виборчої комісії Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання
Кондратюк Альона Петрівна Член окружної виборчої комісії Українська партія "Зелена планета"
Коробейко Наталія Анатоліївна Член окружної виборчої комісії партія Політичне об’єднання "Рідна Вітчизна"
Лихобаба Олександр Миколайович Член окружної виборчої комісії політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання
Мєщєрякова Наталія Вікторівна Член окружної виборчої комісії Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка"
Нестерчук Світлана Гаврилівна Член окружної виборчої комісії ПАРТІЯ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання
Новіцька Галина Олександрівна Член окружної виборчої комісії політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання
Романчук Оксана Іванівна Член окружної виборчої комісії Політична партія Всеукраїнське об’єднання "Громада"
Стельмах Лариса Петрівна Член окружної виборчої комісії ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО"
Холява Петро Ярославович Член окружної виборчої комісії політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"
Янчевська Аліна Анатоліївна Член окружної виборчої комісії Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!"
Четвер, 25 вересня 2014, 18:38
·
0
Votes
Undo
На днях на сайті має вийти розгорнутий матеріал на цю тему
Четвер, 25 вересня 2014, 18:13
·
0
Votes
Undo
Может, кстати, хоть какую-то инфу собрать о всех балатирующихся? за кого стоит голосовать, а за кого нет. А то если еще в верховний зради более/менее ясна обстановка, то у нас я вообще никого из этих человеков не знаю.
Четвер, 25 вересня 2014, 13:32
·
0
Votes
Undo
Дуже багато написано про те що Миклуш меценат, тільки от забули повідомити про те, що він був керівником Славутської міської ячейки партії регіонів... більше того, разом з Буряком є власником та засновником футбольного клубу:
Президент Миклуш Олександр Петрович
Почесний президент Буряк Сергій Васильович
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B3_(%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1)
Середа, 24 вересня 2014, 01:17
·
0
Votes
Undo
До речі цікаво чому кандидати на нашому окрузі так затягують з реєстрацією в ЦВК?
25 вересня кінцевий термін а у нас офіційно зареєстровано лише 2 кандидата: Волянський да Процюк.
Середа, 24 вересня 2014, 01:16
·
0
Votes
Undo
Підприємець та меценат з Славути
сайт кандидата в народні депутати України Миклуша Олександра Петровича

і як підсказали тут в коментарях http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1621-serhii-buriak-ne-zalyshytsia-ostoron-parlamentskykh-perehoniv.html заодно протеже Сергія Буряка :)
Неділя, 21 вересня 2014, 08:21
·
0
Votes
Undo
Субота, 20 вересня 2014, 23:04
·
0
Votes
Undo
20140920_175441_HDR.jpg
Хто це?
Субота, 20 вересня 2014, 22:15
·
0
Votes
Undo
а хіба це не зрозуміло?))
Субота, 20 вересня 2014, 16:29
·
0
Votes
Undo
Є дядько, який також дружив з огірком (баян) https://www.youtube.com/watch?v=d4OjckXC8CU

Ну ти Дентіст пошляк - тут можуть зрозуміти як дружать василик и буряк ))
Субота, 20 вересня 2014, 08:33
·
0
Votes
Undo
Є дядько, який також дружив з огірком (баян) https://www.youtube.com/watch?v=d4OjckXC8CU
П'ятниця, 19 вересня 2014, 12:54
·
0
Votes
Undo
буряк з малої літери, отже, не прізвище? Я знав одну тьотю, яка дружила з дядею огірком - срамота!...
Четвер, 18 вересня 2014, 18:51
·
0
Votes
Undo
Василик йде не по нашому округу http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1621-serhii-buriak-ne-zalyshytsia-ostoron-parlamentskykh-perehoniv.html
А хто такий Василик?

Василик - це тьотя, яка дружить з дядьою буряком :lol:
Четвер, 18 вересня 2014, 12:05
·
0
Votes
Undo
Василик йде не по нашому округу http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1621-serhii-buriak-ne-zalyshytsia-ostoron-parlamentskykh-perehoniv.html
А хто такий Василик?
Середа, 17 вересня 2014, 21:33
·
0
Votes
Undo
Переможе Василь Сидор, який теж іде на вибори! Слава Україні!
Вівторок, 16 вересня 2014, 15:28
·
0
Votes
Undo
Ну й нехай собі підкидають палки в те вогнище і гріються. Вам всім що шкода, чи заздрість бере? Ото вже народ у нас.
Вівторок, 16 вересня 2014, 09:04
·
0
Votes
Undo
Алоїз, де береш таку інфу?))) чогось майже усе що ти пишеш тут на 99.99% правда))))
Ніх... собі. Майже?... :angry: :sick: :sick: :evil:
Вівторок, 16 вересня 2014, 08:02
·
0
Votes
Undo
А хтось знає чи буде балотуватись Андрій Гордійчук ("СВАРОГ")?
Від "Сварога" йде ця їхня шлюшка. Не можу згадати її прізвище. Ну, та, яку Лаврук по*бує...

любов,це костьооор,палку не кинеш,горіти не буде,а вних може піонерський костріще
Вівторок, 16 вересня 2014, 07:59
·
0
Votes
Undo
тільки Царик може наш край витягнути з цієї багнюки і направити нас до ...Галактики
Понеділок, 15 вересня 2014, 21:25
·
0
Votes
Undo
А хтось знає чи буде балотуватись Андрій Гордійчук ("СВАРОГ")?
Від "Сварога" йде ця їхня шлюшка. Не можу згадати її прізвище. Ну, та, яку Лаврук по*бує...

Якою б вона не була, але так не говорять про жінку. А ще я впевнений у тому, що тобі пустодзвін ніколи це не перевірити.

Вітренко, Бондаренко, Тимошенко - теж жінки но, бл...ть витворяють чи витворяли )))) :whistle:
Алоїз - 5 + ))))

Я переконаний в цьому, що буде!
  • Page :
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів