П'ятниця, 06 жовтня 2006
  199 Replies
  23.2K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
коліться, хто яку музику слухає, і що маєте цікаве? ато я щось давно нічого нового вартого уваги не чув...і вибачайте, шанувальники Блюзу, Джазу, Психоделіки, Шансону, Народних співів і тд. що нема в переліку голосування.. опитування більш як на 5 варіантів відповіді створити не можна.
Понеділок, 23 червня 2008, 03:18
·
0
Votes
Undo
Недавно скачав альбом групи - Дымовая Завеса. Цікаві теми у цієї групи. перший альбом 2003 р. "Вы хотели правды?" і 2 - ий, який зараз качається, "Взрывное Устройство" 2005р.. Видно прогрес між цими двома альбомами впродовж 2-х років. Всі, а якщо не всі, то дуже багато чули групу Центр. Її склад : Птаха, Guf(aka Rolexx), Slim. Розкажу про останнього, тобто про Slimа. Слухаючи пісні групи Дымовая Завеса, я зрозумів, що її склад - Slim i Lexys. Спочатку здивувався і подумав: "Це мабуть інший Slim..." але в альбомі "Взрывное Устройство" є пісня "Свадьба (feat. Rolexx)". дивно... але і на сольному альбомі Gufa (називається він - "Город дорог") є пісня "свадьба(feat Slim)". Ці пісні абсолютно ідентичні!!! То що це? Slim - пішов в іншу групу? чи що? якщо хтось знає щось по цьому поводу - напишіть.
Вівторок, 25 березня 2008, 00:31
·
0
Votes
Undo
Люблю блек, дез, індастріал, хеви.....коротше увесь метал, рок крім ЕМО --- Dark Tranqvility, Stigmata, Rammstein, Lordi, Gorkiy Park, Nightwish, Арія, Сектор Газа, Фліт, Skinhate, Пікнік, КиШ, Кино, 7Б, Бі-2, Черный кофе,HIM. Дуже подобається російськи рок 80-90х. Це на мою думку класика жанру.....адже пройшло стільки років відколи загинув В.Цой, помер Юрій Клінскіх (соліст Сектор Газа) а їх музика не забувається, навіть навпаки набуває нових обертів. Не можу слухати Реп---я не розумію як можливо пісню просто читати....я завжди вважав що пісні співаються:). Також в репі не подобається сама музика..... можливо тому що люблю звук акустичної та електро гітари. Клубну музику слухаю тільки на дискотеках...(а в пяному вигляді навіть танцюю під неї). P.S. а зараз все ж рок переважає в рейтингу:)
Неділя, 24 лютого 2008, 14:08
·
0
Votes
Undo
Я слухаю російський рок.
Неділя, 24 лютого 2008, 13:58
·
0
Votes
Undo
Я слухаю рок і альтернативу. Пораджу послухати Bullet For My Valentine, Element Eighty, 30 Second To Mars.
Середа, 20 лютого 2008, 14:59
·
0
Votes
Undo
Cмотря какое настроения....шансон,d&b,Dance,electro,Гуф,Птаха,Капа.....
Понеділок, 26 листопада 2007, 22:04
·
0
Votes
Undo
Я слухаю рус.реп. Каста рулить! З улюблених груп є Злой Дух, Ю.Г., Смоки Мо, Рабы Лампы.з Америки нравиться олдскул - PUBLIC ENEMY.Fight the Power!!!
Понеділок, 26 листопада 2007, 20:48
·
0
Votes
Undo
рок и панк рок, техно....
Четвер, 22 листопада 2007, 18:46
·
0
Votes
Undo
ммм, РнБ то хорошо, да и хип хоп тоже ... но что то более post hard core припало к душе, а особенно Enter Shikari ... вот интересно есть ли в Шепетовке кто ещо слушает эту группу...ЗЫ.. я наверно их фанат ;) особено Роя ... уже и прическа как у него :)
Четвер, 18 жовтня 2007, 22:04
·
0
Votes
Undo
З наших люблю слухати Скай, Океан Ельзи, Лама,Крихітка Цахес,ТНМК і т. д.!!! :bubu: :bubu: :bubu: А з закордонних виконавців це- avril_lavign,Bloodhound Gang,Jamelia,Red Hot Chili Peppers ну і ще всіх не згадаю!!!
Понеділок, 15 жовтня 2007, 15:42
·
0
Votes
Undo
Tiamat ,Radiohead...Muse в последнее время, Theatre of tragedy,Lacrimosa и т.д..+русский рок - Бутусов,Кирпичи,старая добрая Коррозия,Кино,Агата Кристи,Ленинград..+старый трэш,индастриал..можно Prodigy старенькие-тож прет..Пятница,Lumen..некоторые темы 2пака,Басты райм-но тока если в сборнике-в альбомах(как я люблю) они скучные.Не люблю 1.Шансон (не прет меня романтика тюрем,воров))) 2.Попса русская/украинская 3.Отдельным пунктом выделю поплавского))) еще не нравиться русский рэп по типу *кастеты-улица воспитала-всех убей-ты самый крутой* - это для малолетних гопников,а я не малолетний и не гопник))..
Субота, 13 жовтня 2007, 10:09
·
0
Votes
Undo
МАНДРЫ , ВВ ,АКВАРИУМ , 5'nizza ,БУТУСОВ, КИПЕЛОВ ,ШЕВЧУК, ШЕРИЛ КРОУ, НАТАЛИ ИМБРУЛЬЯ, ТОРИ АМОС ,Б. ФЕРРИ, Б. АДАМС , ПЕСНИ ИЗ КИНОФИЛЬМОВ СССР (ТОЛЬКО НЕ МИРОНОВ) И ПРАКТИЧЕСКИ ВСЕ ДИСКО 80,90-Х СЛУШАЮ ТОЛЬКО В ПРОБКАХ И НА ТРАССЕ В ДРУГИХ СИТУАЦИЯХ ПРЕДПОЧИТАЮ СЛУШАТЬ ОКРУЖАЮЩИХ И ГЛАВНОЕ НИКАКОГО ШАНСОНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Субота, 28 липня 2007, 17:14
·
0
Votes
Undo
robbie rivera, royksopp, Faithless, Fisherspooner, David Guetta(Pop Life), ATB, Benassi...SOAD (сенкс Plagiator'y), Breaking Benjamin, POD,.........
Понеділок, 25 червня 2007, 17:14
·
0
Votes
Undo
ОООО!В мене список довгий, виберу основне: 2pac, Nas, GANGSTARR, KRS-One, Mobb Deep, Kool G Rap, Wu Tang Clan (GZA, RZA, Raekwon),Rakim, Kurupt, Mos Def, Notorious B.I.G., Onyx, Big L, DJ Quick, NWA, Comptons Most Wanted, Common, Dialated Peoples, Slick Rick, Ну і дует Снупа з Дре само собою (альбом Doggfather i The Chronic).
Четвер, 21 червня 2007, 22:48
·
0
Votes
Undo
rap i tilky rap
Неділя, 10 червня 2007, 23:24
·
0
Votes
Undo
что то я отстал от жизни, много знакомых букв и незнакомых слов :DArash, BomFunk Mc's, Secret Garden, Город 312, Avril Lavigne, Bon Jovi, Hi-Fi, Kenny G, DJ Sender, Ennio Morricone, Enigma, ATB, Sarah Connor, ДиДюЛя, ДДТ, Сюткин, ну и еще разное и всякое, по настроению...реп, тяж метал, панк не мое ... техно и електро возможно тоже... :)
Субота, 09 червня 2007, 17:31
·
0
Votes
Undo
GOA Trans!!!! Psyhodelia!!! Камерция гамно!
Середа, 06 червня 2007, 10:53
·
0
Votes
Undo
А я ОЕ люблю )) Очень-очень. Приятно посетить концертик украиноязычный в центре Москвы :D/ А вобще слушаю почти все. Оч. люблю Elton John, Sting, Enio Morrikone, Black Eye Peas, ДДТ, Пелагея. Вобщем, все зависит от душевного настроя и обстоятельств. Единственное, что не люблю очень - это Кучина и прочую бездарную дрянь и еще тяжелый металл (бее)..... И НЕНАВИЖУ группу Фактор-2!!!!!!
Середа, 06 червня 2007, 04:33
·
0
Votes
Undo
Я постояно слушаю Касту,Мнагаточые и Юг .
Середа, 23 травня 2007, 14:52
·
0
Votes
Undo
D.O.B. Community, Смоки Мо, Юг, Каста, PaDre, DaBOMB, Fist, Krec,Марши ІІІ Рейха (Лювтваффе и т.д.) Советские военные песни, Любе,Мантры (разные), Высотский, Тальков, ДДТ, и т.д.
Понеділок, 16 квітня 2007, 19:36
·
0
Votes
Undo
ЮГ,Каста,Красное дерево,Триада,Грани,NTL,Многоточие-Реп.Ето я слушаю каждый день
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів