Четвер, 22 вересня 2016
  139 Replies
  69 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Доля кінотеатру імені Островського ??????? Чому нікого не притягли до відповідальності за звукоізоляцію яку винесли орендарі з одного з залів ! Чи буде взагалі відновлена його робота ? Широкоформатним кінотеатром може похизуватися не кожне місто районного значення! Я особисто знаю багатьох людей які їздять на кіно до обл. Центрів Хиельницький, Рівне. Невже якісно переглядати фільми не можна в себе в місті. Тим паче, що в нас багато студентів та молоді. Сама апаратура кінозалу (кіноапарати) такі самі як в Рівному та Хмельницькому. Невже міське управління культурою не зацікавлене в діяльності такого закладу. Вклавши невеликі гроші в модернізацію можливо мати прибутки та культурний розвиток молоді ! Але в мене закрадається думка, що орендарі там все побарахолили !! Хто за відновлення роботи міського кінотеатру ? З перспективою до модернізації та ремонту!!! На будинок культури кошти знайшлися !
Понеділок, 03 жовтня 2016, 00:09
·
0
Votes
Undo
Я знову пишу - щоб взяти в оренду ! Спочатку розіграють тендер. Далі оцінка нерухомості, явно не на вашу користь! Коли моральний знос будівлі 60% вам поставлять 10%! Від цієї оцінки залежить сума оренди! Після цього двохстороння угода! Далі перед початком опалювального сезону випливе опалення в двосторонній угоді умови не прописані. А сума не маленька два зали 600 квадратів, а підсобні приміщення? Навіть коли продати нирку, заплатить не вистачить! А ще до вас прийдуть : пожежники, санстанція, комунальники – Всі хочуть їсти! Яку суму коштів потрібно вкласти в ремонт будівлі? Обладнання розікрали швидше всього Орендарі! Про звукоізоляцію відомо точно, що винесли! Який орендар погодиться повісити на себе ярмо відновити! В першу чергу про відновлення повинна думати міська влада яка допустила його закриття – (розкрадання)! Обладнання повинно бути законсервоване! Якщо його розікрали ???? Хто несе за це відповідальність! Звісно якщо б кінотеатр був в кращому стані! Його давно забрав би якийсь інвестор! А наші хлопці з дівчатами з міськвиконкому, бажають прикрити свою халатність чужими руками ! Но ще не все втрачено для початку потрібно хоча б зробити аналіз стану на сьогоднішній день, а далі відновлювати, поетапно по мірі можливості! Це щоб інвестор взяв його в оренду то, ще міськвиконком повинен йому платити за те, що він його взяв, та частину його витрат хоча б комунальних взяти на себе !!! Але не дочекаєтесь! Хай валиться ! Бо з нього вже в свій час кишені понапихали!! Те саме стосується і БАСЕЙНУ ! Тут гроші за кіно, а там за трубу яка йде через новий базар! Якщо ми мешканці Шепетівки не підніматимемо проблемних питань розвитку нашої молоді - ми місто без майбутнього!! З десятками генделів!
Неділя, 02 жовтня 2016, 22:15
·
0
Votes
Undo
А хіба на Шепетівці світ клином зійшовся? Крім того, наскільки я розумію, всі нові проекти і новобудови в Шепетівці фінансуються не шепетівськими бізнесменами.

Та це зрозуміло, я тому і питаю в яких публікувати то? Які це ЗМІ можуть нам інвестора привести?

Я не спеціаліст з інвестицій. Запитай в міськвиконкомі, можливо, там знають, як привести інвестора ?
Неділя, 02 жовтня 2016, 22:01
·
0
Votes
Undo
А хіба на Шепетівці світ клином зійшовся? Крім того, наскільки я розумію, всі нові проекти і новобудови в Шепетівці фінансуються не шепетівськими бізнесменами.

Та це зрозуміло, я тому і питаю в яких публікувати то? Які це ЗМІ можуть нам інвестора привести?
Неділя, 02 жовтня 2016, 19:04
·
0
Votes
Undo
Ні, а от хто ти я вже здогадуюсь.

Тоді велике Sorry.Під...бали "редіскі".Ваше право мати певні сумніви та здогадки,та "тикати" незнайомим людям,по крайній мірі,неввічливо.
Неділя, 02 жовтня 2016, 13:39
·
0
Votes
Undo
Ні, а от хто ти я вже здогадуюсь.
Неділя, 02 жовтня 2016, 10:11
·
0
Votes
Undo
Ну от і прорвало, тепер ясно для чого ця тема. Он навіть Дента в депутати записали :-)

А Дентіст і Пісарцов це хіба не одна й та сама людина?
Субота, 01 жовтня 2016, 21:18
·
0
Votes
Undo
Можливо варто оголосити відкритий конкурс на відновлення кінотеатру, прописати умови, опублікувати в ЗМІ ? Не кожен же потенційний інвестор знає, що в центрі Шепетівки пустує бувший кінотеатр.

Якби у цього проекту був би якийсь потенціал і він міг би бути більш-менш рентабельним, були б не тільки потенційні інвестори.
Свято место пусто не бывает.
Субота, 01 жовтня 2016, 20:56
·
0
Votes
Undo
Субота, 01 жовтня 2016, 12:13
·
0
Votes
Undo
Опублікувати в яких ЗМІ? В Шепетівці і так всі знають про кінотеатр
Субота, 01 жовтня 2016, 10:05
·
0
Votes
Undo
Можливо варто оголосити відкритий конкурс на відновлення кінотеатру, прописати умови, опублікувати в ЗМІ ? Не кожен же потенційний інвестор знає, що в центрі Шепетівки пустує бувший кінотеатр.
П'ятниця, 30 вересня 2016, 18:00
·
0
Votes
Undo
Зміна влади ніяк не вливає на договори. Кінотеатр готові віддати в довготривалу оренду, але при умові чітких зобов'язань, які будуть прописані в договорі.
П'ятниця, 30 вересня 2016, 17:40
·
0
Votes
Undo
А викладіть будь-ласка умов и оренди. Цікавить чим все-таки вони такі кабальні.

Як на мене, сумнів та основне побоювання щодо оренди даного приміщення полягає в тому, що в нас в місті надто перемінлива влада, сьогодні одні - карли-маркси, завтра-інші (при чому ні ті ні інші нічого не роблять - дивлячись, що на кінотеатр, що на дороги, ги-ги). Тому зараз взяти бідівлю/приміщення в оренду, вкластись і через два роки втратити - як то кажуть -на*уй надо)))

Проте, я особисто не бачив умов договору оренди - тому робити якесь заключення не буду. Якщо хтось має ці умови - викладіть на загальний розгляд. Мо, найдеться серед нас інвестор) - візьмемо, та й зробимо кіно у місті)))
П'ятниця, 30 вересня 2016, 13:51
·
0
Votes
Undo
Ну от і прорвало, тепер ясно для чого ця тема. Он навіть Дента в депутати записали :-)
П'ятниця, 30 вересня 2016, 09:14
·
0
Votes
Undo
Народ, візьміть собі в оренду той Кінотеатр і зробіть з нього лялечку, яка б ще й дохід приносила.

І це відповідь депутата?!!!Браво!!!Гідний обранець народу.
П'ятниця, 30 вересня 2016, 08:49
·
0
Votes
Undo
Шановний модератор, а чому Ви не висвітлюєте два моїх дописи стосовно процедури оренди ! З такими умовами взяття в оренду ніхто не погодиться так як умови не реальні! Чи не пропускає цензура! Чому ніхто не відповідае за розграблене обладнання кінотеатру ? Акти передачі ? А там скрізь є підписи! Апаратура повинна бути законсервована, а не розграблена чи навіть зіпсована! Хто за це відповідає???? А всі прикрили ГЕПИ папірцями та сидять! Хотя проблеми це не вирішує! Якщо умови оренди не реальні а ремонт повинна робить організація балансоутримувач - То підіймати з руїн заклад повинні ті в кого він знаходиться на даний час! Найти тих хто приклали руку до обладнання. Розкрадання державної власності стаття хороша! А справу щодо неї можна порушити напротязі 15 років!
Четвер, 29 вересня 2016, 13:25
·
0
Votes
Undo
Хто його візьме !
Вівторок, 27 вересня 2016, 16:39
·
0
Votes
Undo
Тема актуальна, але 3D cafe | кіnо | bar тут виринув не випадково.
Кінотеатр штука потрібна, але місто не має коштів щоб його відновити. Були вже потенційні інвестори з Дубно та Полонного, але ніхто не хоче брати зобов'язань по реконструкції приміщення. Всі хочуть дати їм в оренду приміщення вже зараз, а ремонт вони вже зроблять якось потім, не хочуть брати на себе чітких зобов'язань і підписувати договори з чіткими часовими рамками.
Вівторок, 27 вересня 2016, 15:39
·
0
Votes
Undo
Народ, візьміть собі в оренду той Кінотеатр і зробіть з нього лялечку, яка б ще й дохід приносила.
Вівторок, 27 вересня 2016, 12:24
·
0
Votes
Undo
А в чому суть так званого "чорного піару"?Людина підняла доволі цікаву проблему.І хто повинен цією проблемою займатись:жителі міста,чи відділ культури при міськвиконкомі?Стоїть майже руїна в центрі міста і ніяким боком не ремонтується і не відновлюється профільне призначення.І це називається "чорний піар"?
Понеділок, 26 вересня 2016, 23:07
·
0
Votes
Undo
Да,да.... Я би тоже зробив би БАР, поставив би здоровий шест і зробив би бордель....
І ганяв би те все кодло покругу.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів