Неділя, 22 квітня 2012
  138 Replies
  5.4K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
У нашому місті на місці всім відомого Клондайку відкривається новий нічний клуб "Black Holl". Прикріпляю перші афіші з благословення арт-директору клубу) Сподіваюсь згодом від підтянеться до спілкування і зможе відповісти на ваші запитання.
z_92fceb31.jpg

z_4dc7c015.jpg

8UgS6_BgObg.jpg
Понеділок, 23 квітня 2012, 23:39
·
0
Votes
Undo
Якщо не будуть пускати школоло та наших мєсних клоунів-діджеїв з юбіка та юності то буде діло. Я і мої друзі в такий клуб ходити будемо. :cheer:
Понеділок, 23 квітня 2012, 20:40
·
0
Votes
Undo
Шкільництво напевно буде основною ЦА цього закладу. Як ут не крути. Інші категорії молодих людей наврядчи будуть регулярно туди ходити.
Взагалі поживем - побачимо... :unsure:
Понеділок, 23 квітня 2012, 18:51
·
0
Votes
Undo
Смішно, люди...Шо крім шкільництва нема молодих людей?! Ви мислите як бабулі на лавці... Вибачте. Таке враження, що у нас крім пенсіонерів і школяриків нікого нема... Можна подумати на школярах багато заробиш, шо з них взяти? Вони гроші не заробляють, за вхід 20 грн. мінімум - для них дорого. Те, що в Юності стільки народу по вихідних ще не значить, що вони там надприбутки мають. Я не спорю - мають прибуток, але ж не одні школярики там тусуються. У нас просто вже склався у людей стереотип - якшо одружений, то треба дома сидіти, а думаєте люди кому за 30 хочуть вдома сидіти? я так не думаю. Не ходять, бо нема достойних місць і закладу куди б їм не було соромно піти, бо ж там одні діти. Піти в клуб це теж відпочинок, розрядка...нічого такого в цьому не бачу.

http://adsound.net/images/banners/bar2.png :cs:http://adsound.net/community/Morkovka/profile/app.html?app=badger&tmpl=component&do=showimage

Понеділок, 23 квітня 2012, 18:08
·
0
Votes
Undo
Дуже вдало відкрилися. В літній період, думаю, ще ходити в нього будуть. Якщо дасть гарну альтернативу "Юності", то проіснує довше, ніж "Клондайк". Правда, як не крути, основна аудиторія - старшокласники. Якщо їх не будуть пускати - то нічого не зароблять.
Понеділок, 23 квітня 2012, 17:53
·
0
Votes
Undo
Цікаво скільки той фейс-контроль проіснує...
Понеділок, 23 квітня 2012, 17:01
·
0
Votes
Undo
найбільше порадувало фейс контроль :) Але ж ніхто не відміняв неопитний персонал....буду дуже розчарована, якщо охорона буде бидлувати, не виконувати свої прямі обов'язки, а офіцінтки спати((( Згадуючи після недалкого відкриття Клондайку які там були туалети О_о, мені жаль власників, які не будуть вибачте на слові, задрочувати свій персонал на рахунок належного підримання порядку

http://adsound.net/images/banners/bar2.png :cs:http://adsound.net/community/Morkovka/profile/app.html?app=badger&tmpl=component&do=showimage

Понеділок, 23 квітня 2012, 16:06
·
0
Votes
Undo
Імені власника не знаю. Фото спробую дістати
Понеділок, 23 квітня 2012, 13:33
·
0
Votes
Undo
Черговий пристанок для школоти
Понеділок, 23 квітня 2012, 13:33
·
0
Votes
Undo
В нашому мiстi скоро не буде кому туди ходити
Понеділок, 23 квітня 2012, 12:31
·
0
Votes
Undo
Ос а хто є власником цього чуда ?

А декілька фото немає ? Чи це сюрприз до відкриття ?:)
Понеділок, 23 квітня 2012, 11:29
·
0
Votes
Undo
В мене таке передчуття що він недовго поживе в нашо місті))))
Понеділок, 23 квітня 2012, 02:57
·
0
Votes
Undo
Доволі неочікувано, не думав, що хтось ще наважиться зробити щось подібне. Цікаво хто власник? Той самий що був у Клондайка?
Неділя, 22 квітня 2012, 23:45
·
0
Votes
Undo
Приміщення до речі зазнало капітального ремонту, з'явився другий поверх, а чому клуб має таку назву ви зрозумієте одразу коли туди завітаєте)
Після спілкування з арт-директором думки поки що оптимістичні, місто нарешті може отримати нічний клуб. Цікаво буде почути ваші думки.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів