700 грн як льоду, + % за осіменіння[/b]Для молодої сім*ї цієї зар плати вистачить хібащо на памперси. В мене друг експедитором заробляв 800 грн, і до 18 00 працював! А за 700 грн треба прац. цілий день + в лайні по вуха, і від тебе постійно смердить! Був у міській лікарні, лікар заробляє 472 гривні! То є справедливість чи ні?Ти хочеш сказати що 700 грн це багато?Там роботи в господарстві на 3000 тис!
І ніхто не хоче іти в господарство за 400 грн працювати з ночі до ранку! І взагалі в нас немає належної практики,тобто її зовсім немає!Доводиться самому її десь шукати,різні клініки в Києві мають студентів які працюють за мізер заради практики,або взагалі за безкоштовно!Ось так![/b]700 грн як льоду, + % за осіменіння
А ти як гадаєш, скільки в кота життів?А тоя вчора одного переїхав і мучить совість, а може він вижив...[/b]у моей знакомой с балкона на 6 этаже упал кот и выжил, без всяких переломов...правда стресс был очень сильный
Можливо і десь там в далеких моїх мріях, але для цього покищо немає ,ні достатніх знань ні коштів на здійснення планів!Потрібно мати величезний досвіт та гарну практику щоб стати справді професіоналом! Нажаль наша освіта не дозволяє цього набути в Університеті![/b]а ты учишься на ветеринара? если да, то где?
Не ображай дівчину!!! Тобі шкода грошей на тварину,а хтось їх любить я к свого рідного!!! :monalisa:[/b]вот именно...на мое животное мне ничего не жалко...не времени, не денег<div class='quotetop'>(Immortal @ 18.10.2007, 11:36) [snapback]21326[/snapback]</div>
Ще тупіша відповідь! Скільки таких як ти ще є?Всмислі, таких що виложать всі гроши?[/b]поверь мне, что очень много...и таких как ты тоже много
ну да...но я имела ввиду что жителям Шепетовки все равно куда идти в частную или в государственную...повторюсь- главное чтобы врачи были ответственные, профессиональные и любящие братьев наших меньших.тупой вопрос...я готовая выложить хоть все свои деньги[/b]Ще тупіша відповідь! Скільки таких як ти ще є?Всмислі, таких що виложать всі гроши?
Велика, подумай! В приватній працюєш сам на себе і постійно прогресуїш ,а в держ клініці прийшов, відробив і пішов![/b]ну да...но я имела ввиду что жителям Шепетовки все равно куда идти в частную или в государственную...повторюсь- главное чтобы врачи были ответственные, профессиональные и любящие братьев наших меньших.<div class='quotetop'>(Immortal @ 17.10.2007, 17:30) [snapback]21273[/snapback]</div>
Оце люди, тут гомосапієнсу не має куди сходити толково до лікаря, а ви тут за тваринок паритесь. Скільки ви можете виложити в місяць бабла за лікаря для вашого улюбленця?!Далі буде...[/b]тупой вопрос...я готовая выложить хоть все свои деньги
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua