Ну що можна сказати, звичайно дуже обідно шо наші програли, хоча вони старалися але якщо не фартить значить не фартить.Freeman думаю зараз не варто злодадствувати з цьогго приводу, таке часто буває коли від команди чекають перемоги а вона програє...це життя і воно на цьому чемпіонаті світу не зійшлося для нас! В нас є Євро-2012, до того часу думаю виберуть нового тренера, оновиться склад збірної, прийде молоде покоління ( а юнаки 19 років цього року стали чемпіонами Європи) тобто зміна є достойна! Греки звичайно молодці, але в другому таймі відверто зливали гру, грали тупо на відбій, утримували рахунок і це аж ніяк їх не красить..але як кажуть гра грою а результат на табло!Щодо Росії, то вона заслужено програла Словенії у вчорашньому матчі...щей два вилучення і на ЧМ їдуть Словенці. А якщо росіяни перемогли б, можу сказати з великою впевненістю що вони б нас опускали нижче плінтуса і скільки б бруду вилилося що і не снилося а так справедливість є....не ми але і не вони, це футбол...і іноді виграє не той хто вище у рейтинзі!