Понеділок, 11 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський "Темп" грав 8-ий тур чемпіонату у Новій Ушиці
Розділ Спорт

Вчора за календарем повинні були пройти поєдинки 8-го туру Чемпіонату Хмельницької області з футболу серед команд ветеранів (40+). Відбулось лише два, ще один перенесено.

У спортзалі "Локомотив" відбувся чемпіонат Шепетівської МТГ з настільного тенісу
Розділ Спорт

9 вересня 2023 року в приміщені спортивного залу «Локомотив» відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з настільного тенісу. Участь взяли вісім тенісистів нашого міста, які змагалися за круговою системою, до трьох перемог.

Славутчани відзначили 406-у річницю свого міста
Розділ Події

9 вересня славутчани офіційно відзначили 406-ту річницю першої писемної згадки про своє місто. Через воєнний стан, захід на центральній площі Славути відбувся з певними обмеженнями та носив благодійний характер.

18269 гривень у рахунок відшкодування майнових збитків, завданих пошкодженням автомобіля, та 8000 гривень витрат за надання кваліфікованої правничої допомоги – такі суми стягнув Полонський районний суд з жителя Шепетівського району на користь власника пошкодженого авта, задовольнивши його позов.

Шепетівська велоспільнота вкотре об’єдналась для допомоги ЗСУ
Розділ Спорт

10 вересня у Шепетівці відбувся одинадцятий за рахунком та вже другий у 2023 році благодійний Велодень «Їду для ЗСУ», який було організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому.

0
репостів
0
репостів