П'ятниця, 01 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у школах Шепетівщини стартував новий навчальний рік. Це стало можливим завдяки нашим мужнім та самовідданим захисникам на фронті. Щоб якось віддячити вйськовим, учні та вчителі закликали на перший дзвоник нести не квіти, а донати на Збройні сили України.

До відділення поліції у міста Полонне Шепетівського району звернувся 65-річний місцевий житель та повідомив, що його ошукали на тринадцять з половиною тисяч гривень під час покупок в інтернеті. Пенсіонер хотів придбати дрова на зиму і знайшов відповідне оголошення в одній із місцевих груп в мережі.

Довгих три місяці на щиті додому добирався сержант Кукуруза Микола Вікторович
Розділ Події

Сьогодні, 1 вересня, Полонська громада живим коридором провела в останню путь старшого сержанта Кукурузу Миколу Вікторовича. Довгих три місяці родина, близькі, друзі, полончани плекали надію на краще, але дива не сталося... 

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури суд визнав винним 48-річного мешканця м. Дунаївці у розбої, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України). Його засуджено до 5 років позбавлення волі.

Шепетівські легкоатлети здобули нагороди відкритого чемпіонату Хмельницької області з легкої атлетики
Розділ Спорт

З 29 по 30 серпня 2023 року в місті Хмельницький відбувся відкритий чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н, 2008 р.н. і молодших. До участі у чемпіонаті було заявлено 11 команд з різних куточків Хмельниччини, загальною кількістю понад 100 учасників.

0
репостів
0
репостів