Вівторок, 13 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині зафіксовано отруєння бджіл
Розділ Бізнес

На минулому тижні до Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області надійшло повідомлення від пасічника села Пліщин, який повідомив про масову загибель бджіл. Невідкладно була зібрана комісія із встановлення факту отруєння бджіл при Шепетівській міській раді.

Уночі 13 червня ворог завдав удару із стратегічної авіації – восьми бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію, а також кількома ударними дронами з південного напрямку. Усього випущено 14 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 та до чотирьох БпЛА «Shahed-136/131».Про це повідомили Повітряні Сили ЗС України.

20-річний житель Полонської громади невдовзі постане перед судом за крадіжку пального в односельця. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України ( Крадіжка, вчинена повторно, з проникненням в інше приміщення в умовах воєнного стану).

Театрали шепетівської громади здобули нагороди обласного огляд-конкурсу
Розділ Культура

У Хмельницькому відбувся обласний огляд-конкурс аматорських театрів «Подільська сцена – 2023». Про це повідомили у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва.

Черговий прихильник злочинної політики кремля потрапив у поле зору спецслужби в Хмельницькому. Зловмисником виявився громадянин рб, колишній військовий, який вже понад десять років проживає в Україні. Він відкрито підтримував дії російської влади та активно поширював антиукраїнські наративи.

В Шепетівці продають одразу 6 земельних ділянок
Розділ Бізнес

Шепетівська міська рада виставила на продаж відразу шість земельних ділянок несільськогосподарського призначення. Загальна сума коштів, яку хочуть отримати у міський бюджет за результатами аукціонів, складає 6,34 мільйона гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Шахраї продовжують виманювати кошти у довірливих громадян. Днями до поліції у м. Шепетівка звернулась місцева жителька, яку псевдопродавці ошукали на три з половиною тисячі гривень.

Сьогодні у громаді ми відкрили Алею Пам'яті. Це місце стане меморіалом спогадів, смутку та гордості за подвиг наших земляків. Ми зібралися у колі їх родин та близьких, щоб ще раз вшанувати тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, подякувати уклінно.

На двох дорогах Шепетівщини ліквідовують аварійну ямковість
Розділ Бізнес

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області повідомила, що наразі вони підвищують безпеку руху Шепетівщиною. Ліквідовують аварійну ямковість одразу на двох територіальних дорогах на півночі області.

0
репостів
0
репостів