Субота, 26 листопада 2022 — Сайт міста Шепетівка
Білогірська громада попрощалась з військовослужбовцем Артемчуком Богданом
Розділ Події

Білогірська громада знову в жалобі. Знову ллються сльози українських матерів. Сьогодні мешканці нашого краю провели в останній путь військовослужбовця з села Вікнини Артемчука Богдана Івановича, якому назавжди залишиться тридцять п’ять.

У Шепетівці вшанували пам’ять невинних жертв голодоморів
Розділ Події

У четверту суботу листопада в Україні традиційно відзначається День пам’яті жертв Голодоморів. Український народ у глибокій скорботі віддає шану жертвам жахливої трагедії ХХ століття, згадуючи невинно убієнних під час голодоморів 1921-23-го, 1932-33-го та 1946-47-го років. 26 листопада біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору відбувся мітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв голодоморів.

У Судилківській громаді попрощалися з Леонідом Кузьомком
Розділ Події

До місця останнього спочинку провели сьогодні воїна-захисника України Кузьомка Леоніда Арісовича, жителя села Велика Медведівка. Про це повідомили у Судилківській селищній раді.

Славутська громада прощалась із старшим солдатом Кондратюком Сергієм
Розділ Події

Вчора, 25 листопада, жителі Славутської громади у скорботі схилили низько голови та провели в останню земну путь справжнього українського Героя, земляка Кондратюка Сергія Васильовича.

Станом на ранок 26 листопада, вдалось відновити електропостачання у всіх районах міста. Про це повідомив міський голова Шепетівки. У громаді мали дві особливо складні ділянки, які теж вдалося стабілізувати.

0
репостів
0
репостів