Надрукувати

Контакти

Малькіна Таміла
Додатковий номер тел.: 380384048551
Номер мобільного: 380673260051
Email: spozyka@ukr.net

Опис

Нещодавно в нашому місті почала працювати фінансова компанія "Швидка Позика".Вона знаходиться за адресою: проспект Миру, 14(техномаркет "Vicotec").Віднині кожен мешканець міста Шепетівка та району, що шукає гроші, може вирішити свої фінансові питання швидко й ефективно.
Зі своїми клієнтами компанія "Швидка Позика" працює за високими стандартами, що грунтуються на якості обслуговування та прозорих умов. Завдяки цьому жителі Шепетівки мають можливісь скористатися позикою на потрібну суму максимально вигідно, без прихованих відсотків та платежів.
Для своїк клієнтів компанія "Швидка Позика" пропонує широкий вибір фінансових продуктів:
"Швидка позика під 0%". Він розроблений спеціально для нових клієнтів. Знакова особливість цього продукту - клієнт не сплачує відсотків у разі використання позики до 3х днів. Прицьому сума позики складає до 5000 гриветь.
"Пенсійна позика". Це унікальна пропозиція для пенсіонерів у віці до 75 років. Вона має чимало переваг. За використання цієї позики передбачається мінімальній відсоток. Можливий термін користування позики: від 3 до 14 днів.Сума: від 200 до 2000 гривень.
"Підприємницький".Бізнес робити легко - продукт для клієнтів, які займаються господарською діяльністю (ФОП). Отримайте від 2000 до 7000 грн. терміном до 30 днів, на пільгових умовах та при мінімальному пакеті документів.
Існують й інші цікаві фінансові продукти, що базуються на системі лояльності для постійних клієнтів.
В перевагах фінансових послуг компанії"Швидка Позика" легко переконатися. Для цього зверніться за консультацією до нашого менеджера і відчуйте справжній сервіс.
0
репостів
0
репостів