Надрукувати

Контакти

Номер мобільного: 0972456146

Опис

В магазин АТБ потрібні:
ТОВАРОЗНАВЕЦЬ - Наявність спеціальної або вищої освіти ( переважно у сфері торгівлі, менеджменту, бухгалтерського обліку та аудиту)

Ефективного досягнення результатів за основними показниками роботи на попередніх посадах;
Наявність досвіду роботи на ПК на рівні впевненого користувача (Windows? MS Excel. Бажано знання 1С: Торгівля і склад); Готонність до навчання.
Наявності середньої спеціальної (торгової, економічної), незакінченої вищої освіти переважно у сфері торгівлі, економіки, фінансів, менеджменту);
Наявності успішного керівного досвіду роботи не менше 1 року в роздрібній торгівлі продуктами харчування або на офісних посадах;


АДМІНІСТРІТОР ЗАЛУ АТБ – МАРКЕТ – . Ефективного досягнення результатів за основними показниками роботи на попередніх посадах; ); Наявності успішного керівного досвіду роботи не менше 1 року в роздрібній торгівлі продуктами харчування або на офісних посадах; наявність вищої освіти переважно у сфері торгівлі, економіки, фінансів, менеджменту); ; Наявність досвіду роботи на ПК на рівні впевненого користувача (Windows? MS Excel. Бажано знання 1С: Торгівля і склад); Готонність до навчання.

КЕРУЮЧИЙ МАГАЗИНОМ АТБ – МАРКЕТ Рознічна торговля; больше 1000 працівників.
Шепетівка
Повна зайнятість. Досвід роботи до 2 років. Вища освіта.
Область відповідальності: формування ефективної команди (підбір, адаптація. навчання, координація і контроль роботи персоналу); Забезпечення максимальної привабливості магазину для покупців ;відповідно до корпоративних стандартів Компанії; контроль і забезпечення збереження ТМЦ; Замовлення товару та контроль постачання продукції.
Ми очікуємо: Ефективного досягнення результатів за основними показниками роботи на попередніх посадах;
Наявність досвіду роботи на ПК на рівні впевненого користувача (Windows? MS Excel. Бажано знання 1С: Торгівля і склад); Готонність до навчання.
Переваги роботи в нашій компанії: стабільна та своєчасна оплата; безкоштовне навчання;
Можливість робити поруч з будинком; дотримання трудового законодавства; Кар’єра в команді лідера!

В АТБ – МАРКЕТ є вакансії : продавець-касир, завсклад, водій.
0
репостів
0
репостів