Надрукувати

Контакти

Номер мобільного: 0675285620

Опис

Комунальна установа «Шепетівський міський інклюзивно-ресурсний центр» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад фахівців центру:

учителя-дефектолога;
учителя- логопеда;
На посаду педагогічних працівників центру призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «корекційна освіта», «спеціальна освіта».

Конкурсній комісії подаються (особисто або поштою) такі документи: копія паспорта громадянина України; письмова заява про участь у конкурсі до якої додається резюме у довільній формі: копія трудової книжки; копія документів про освіту з додатками, письмова згоду на збір та обробку персональних даних.

Кандидати подають документи особисто протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення до Шепетівського міського інклюзивно-ресурсного центру за адресою: 30400, Хмельницька обл.., м. Шепетівський, вул. Островського, 42. У разі надсилання документів поштою, датою подання документів вважається дата зазначена на поштовому штемпелі.

Додаткову інформацію по проведенню конкурсу надає Колісецька Олена Федорівна, тел..0675285620.
0
репостів
0
репостів