Розділ Події

Шепетівська районна державна адміністрація нарешті отримала очільника

Автор 09 вересня 2015, 15:25
Відповідно до Розпорядження Президента України від 8 вересня 2015 року №694/2015-рп головою Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області призначено Петрова В'ячеслава Анатолійовича.
Офіційне представлення новопризначеного очільника району відбулось за участю першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка, першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Дмитришина, заступника голови районної ради Віталя Бузиля, керівників та працівників структурних підрозділів РДА, голів селищної, сільських рад, керівників установ, організацій району, правоохоронних органів, представників ЗМІ.

Перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк зачитав Розпорядження Президента України згідно з якими головою Шепетівської районної держадміністрації призначено В'ячеслава Петрова, ознайомив присутніх з його трудовою та громадською діяльністю. У своєму зверненні Василь Васильович запевнив, що попри непросту ситуацію в державі, центральні органи влади мають чітке розуміння того, що потрібно робити для врегулювання ситуації та використовують всі наявні механізми для її стабілізації. А також зазначив, що перед місцевими органами влади стоять ключових завдання – вирішення нагальних питань, налагодження тісної співпраці з територіальними громадами та стабілізація ситуації на місцях. Він привітав та побажав новопризначеному голові плідної праці на благо територіальної громади та України.

Своєю чергою В'ячеслава Петров подякував за довіру та зазначив, що готовий роботи все від нього залежне, аби, поважаючи думку громадян, розвивати район, об’єднувати зусилля всіх інституцій заради майбутнього України. Він також повідомив, що впродовж останнього часу йому часто доводилось бувати на Шепетівщині, тому проблеми соціально-економічного та культурного спрямування йому знайомі на що має своє бачення щодо їх вирішення.

Заступник голови районної ради Віталій Бузиль також привітав В'ячеслава Анатолійовича з призначенням на посаду голови РДА, побажав здоров’я, успіхів, терпіння та виваженості задля блага району та України загалом. Висловив сподівання на плідну і ефективну співпрацю між районною радою та райдержадміністрацією.

Громадянство -- громадянин України
Число, місяць і рік народження -- 27 серпня 1982 року
Місце народження -- Хмельницька область, м. Хмельницький
Освіта -- вища, закінчив Хмельницький національний університет, економічна кібернетика, економіст.
Трудова діяльність
04.2002 – приватний підприємець
07.2004 – директор товариства з обмеженою відповідальністю «ЮВА», м. Хмельницький.
06.2013-03.2014 - начальник відділу розвитку та аналітики, приватного підприємства «Аграрна компанія 2004», м. Волочиськ, Хмельницької області.
04.2015-09.2015 - головний економіст державного підприємства «Рівненський автомобільний ремонтний завод», м.Рівне.

Останнє редагування 09 вересня 2015, 16:43
0
репостів
0
репостів