Шаблістка із Шепетівщини здобула бронзу на Кубку світу
Розділ Спорт
Жіноча збірна України з фехтування на шаблях посіла третє місце на Кубку світу, який проходив 15-17 березня у бельгійському Сінт-Нікласі. А вихованка КДЮСШ ППО ХАЕС Аліна Комащук – бронзова призерка Кубка світу!
У Шепетівці між собою змагались волейболісти району
Розділ Спорт
17 березня у ХО КДЮСШ “Колос” відбулися змагання з волейболу серед команд району. Змагання проводилися з метою розвитку та популяризації здорового способу життя серед жителів територіальних громад та залучення населення до активних занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя.
Жіноча волейбольна команда з Шепетівщини здобула 3 місце на чемпіонаті України
Розділ Спорт
Нещодавно в Ужгороді відбулися вирішальні поєдинки чемпіонату України з волейболу. Жіноча волейбольна команда «Енергетик» з міста Нетішин Шепетівського району, виявивши неабияку волю до перемоги та командний дух, з рахунком 3:2 здолала луцький «ОДЮСШ-Університет» та посіла третє “бронзове” місце.
Вихованка Шепетівської КДЮСШ здобула нагороди чемпіонату з легкої атлетики
Розділ Спорт
15 березня в місті Хмельницький відбувся відкритий чемпіонат Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2011 року народження і молодших. До участі у чемпіонаті було заявлено 12 команд з Хмельницької, Вінницької, Тернопільської та Житомирської областей, загальною кількістю понад 150 учасників.
У Шепетівці відбулися спортивні сутички з вільної боротьби
Розділ Спорт
Вчора, 14 березня в спортивному залі Шепетівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися спортивні сутички з вільної боротьби між учнями відділення.
Михайло Ларков ліворуч
Розділ Спорт
З 11 по 23 березня у місті Сараєво (Боснія і Герцеговина) проходить чемпіонат Європи з більярдного спорту "Снукер" в категоріях U16, U18, U21 та дорослі. Участь у змаганнях беруть 61 спортсмен з 22 країн Європи.
У Шепетівці дівчата змагалися на влучність у кульовій стрільбі
Розділ Спорт
12 березня у міській громаді Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед дівчат у двох вікових групах – до 18 років та старші. Змагання відбувалися у межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт, що нас об’єднує».
Шепетівчани змагались на Спартакіаді у Житомирській області
Розділ Спорт
9 березня в місті Баранівка Житомирської області відбулася ветерансько-молодіжна Спартакіада серед команд сусідніх територіальних громад під гаслом «За здоровий спосіб життя» на підтримку Збройних Сил України. Програма Спартакіади складалася з 5 видів спорту: мініфутбол, волейбол, настільний теніс, шахи та снайпер з баскетболу.
0
репостів
0
репостів