П'ятниця, 15 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

З нагоди різдвяно-новорічних свят в Шепетівській бібліотеці-філії №1 для дітей відбувся інтеграційний майстер-клас для дітей внутрішньо-переміщених осіб «Різдвяний віночок». І, хоча й була повітряна тривога, але це не завадило діткам завершити свої майстер-класи.

Будинок побуту у Шепетівці вже виставили на аукціон: яка ціна та умови
Розділ Бізнес

2 місяці тому Шепетівська міська рада включила приміщення будинку побуту до переліку об’єктів, які підлягають приватизації у 2023 році. І ось вчора вже розпочався прийом заявок для участі в аукціоні.

На Хмельниччині судили солдата, який втік з військової частини і рік не повертався на службу. Свій вчинок пояснив тим, що мав проблеми зі здоров’ям і хотів пролікуватись вдома. Йому присудили п’ять років ув’язнення.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру домашньому насильнику. За психологічне знущання над своєю 62-річною матір'ю кривднику може загрожувати до двох років позбавлення волі.

На Шепетівщині провели футзальні змагання присвячені юному захиснику, що загинув на фронті
Розділ Спорт

Вчора, 14 грудня, у памʼять про Героя Олександра Наумова в Нетішині провели Відкритий чемпіонат КДЮСШ ППО ХАЕС з футзалу. Він відбувся у спортивному комплексі ВСО ВП ХАЕС.

Для коронавірусної інфекції, як і для інших інфекційних хвороб, характерна сезонність — найбільше хворих саме восени та весною. Тому наразі хворих стає більше. Про це повідомили у Шепетівській багатопрофільній лікарні.

У ніч на 15 грудня 2023 року противник атакував ударними безпілотниками типу «Shahed» з району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край – рф). Усі 14 ворожих безпілотників було збито мобільними вогневими групами Повітряних Сил та Сил оборони України в межах Миколаївської, Херсонської, Хмельницької та Полтавської областей.

0
репостів
0
репостів