Середа, 20 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Хмельниччині вчились реагувати на блекаути та інші надзвичайні ситуації під час зими
Розділ Події

Сьогодні на Хмельниччині відбулися командно-штабні навчання підрозділів МВС з реагування на надзвичайні ситуації. Відповідні навчання пройшли з профільними підрозділами ОВА, органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ, спеціалізованими службами цивільного захисту, установами, організаціями Хмельницької області, територіальними органами та підрозділами системи МВС щодо організації взаємодії під час попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у зимовий період.

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно жителя Славути за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). У вересні цього року співробітники СБУ затримали агента в ході багатоетапної спецоперації.

20 грудня о 05:09 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на вул. Шевченка в селі Пліщин Шепетівського району зайнялося в житловому будинку.

На Шепетівщині до ПЦУ остаточно перейшла ще одна релігійна громада
Розділ Події

19 грудня 2023 року у селі Пліщин Шепетівської територіальної громади сталася історична подія - жителі громади остаточно позбулися московського патріархату. Про це повідомив Благочинний Шепетівського округу у Хмельницькій Єпархії ПЦУ Василь Павлюк.

У ніч на 20 грудня 2023 року противник атакував ударними БпЛА типу «Shahed» із окупованого Криму (райони пусків – Чауда, Балаклава). Усього зафіксовано пуски 19 шахедів.

0
репостів
0
репостів