Четвер, 21 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівшині перед судом постане винуватець ДТП, в якій травмувався 64-річний велосипедист. Автопригода сталась наприкінці жовтня у місті Нетішин.

У Шепетівці проводжали в останню земну дорогу юного захисника Андрія Середюка
Розділ Події

Востаннє до рідної домівки «на щиті» повернувся солдат Середюк Андрій Миколайович, номер обслуги 1 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти військової частини. Сьогодні у Шепетівці, усією громадою проводжали в останню земну дорогу мужнього воїна.

21 грудня міський голова Віталій Бузиль провів останнє у 2023 році засідання виконавчого комітету. У ході засідання було розглянуто 30 питань порядку денного. Про це повідомили на сторінці Шепетівської міської ради.

Київстар відновив усі базові сервіси та скасував наступну плату за тариф
Розділ Бізнес

Мобільний оператор Київстар повідомив, що повністю відновив усі базові сервіси, які постраждали через хакерську атаку. А також розповів як буде компенсувати дні без зв'язку. 

У ніч на 21 грудня 2023 року російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed» із трьох напрямків: Чауда – окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф. Усього зафіксовано пуски 35 «Shahed-136/131», які атакували хвилями у різний час, в період з 20:00 20 грудня по 03:30 21 грудня.

0
репостів
0
репостів