Субота, 02 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці виставили на продаж комплекс будівель лісового господарства
Розділ Бізнес

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях оголосило торги з продажу комплексу будівель Шепетівського лісового господарства. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Стало відомо де і за скільки на Шепетівщині можна придбати ялинку до свят
Розділ Бізнес

Лісівники Хмельниччини розпочали реалізовувати ялинки. Як зазначають в Подільському лісовому офісі «Ліси України», придбати їх можна буде як на території лісгоспів, так і на спеціально обладнаних майданчиках у різних локаціях області.

Нещасний випадок забрав життя молодого прикордонника: у Нетішині прощались із Сергієм Пилипчуком
Розділ Події

Сьогодні, у другий день зими, нетішинська громада провела в останню дорогу вірного сина України, мужнього воїна, справжнього патріота Сергія Пилипчука. Навколішки, схиливши голови, з прапорами та квітами, під журливу «Пливе кача..» зустрічали Героя у Нетішині.

Вже другий рік, як шепетівчанам доведеться зустрічати Новий Рік в умовах війни. Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль розповів що планується на новорічно-різдвяний період в громаді цьогоріч. 

Внаслідок негоди на Хмельниччині знеструмлено 50 населених пунктів
Розділ Бізнес

Всього через складні погодні умови без електропостачання 497 населених пунктів у західних областях, повідомляє Міненерго. У західних областях України суттєво погіршилися погодні умови, тож найбільше без світла залишились Львівщина, Івано-Франківщина, Тернопільщина та Хмельниччина.

0
репостів
0
репостів