Середа, 27 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За даними спостережень метеостанцій області на Хмельниччині знову зафіксовані температурні рекорди. Про це повідомили на сторінці обласного центру з гідрометеорології.

На Шепетівщині протягом 2023-го року поліцейські виявили майже дев'ять сотень п'яних за кермом. Нерідко нетверезі водії спричиняли дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувались інші учасники дорожнього руху. Шепетівське районне управління поліції підвело підсумки року.

ХАЕС буде добудовувати спеціальний кран, який мав працювати на Запорізькій АЕС
Розділ Бізнес

На Хмельницьку АЕС для добудови енергоблоків доставили автомобільний кран вантажопідйомністю 50 тонн. Наддовгий, надміцний і високочутливий вантажопідйомний мобільний кран придбали для потреб Запорізької атомної електростанції, однак попрацювати там він не встиг.

Минулої доби поліцейські Шепетівщини зафіксували п'ять звернень громадян, що втратили свої заощадження через шахраїв. Аферисти збагатились на загальну суму більше 180 тисяч гривень.

Для посилення мобільних вогневих груп Хмельниччини було придбано черговий автомобіль військовим. Позашляховик має хорошу прохідність і стане в нагоді для розрахунків протиповітряної оборони. Про це повідомили у Шепетівській районній віськовій адміністрації.

Знайомтесь, це Гаррі! У поліції Хмельниччини працює службовий собака, отриманий в рамках благодійного проєкту Говарда Баффета. «Бельгієць» оселився в Нетішині, де розташована філія кінологічного центру поліції, яка обслуговує Шепетівський район. За словами наставників, новий підопічний має дуже гарний потенціал і багато завзяття до роботи.

На Шепетівщині в останню дорогу провели солдата Дениса Жовтолюка
Розділ Події

Безжальна війна продовжує забирати наших воїнів. Сьогодні, 27 грудня, стоячи на колінах, нетішинська громада віддала шану 33-річному Захиснику Денису Жовтолюку, солдату стрілецького відділення стрілецької роти в/ч А 4886, в/ч А4056. Він пішов із життя 19 грудня у н.п. Червонодніпровка Запорізької області під час перебування на передових позиціях фронту.

На Дунаєвеччині поліцейські затримали п’яного водія, який спричинив ДТП із загиблим. Потерпілий водій автомобіля «ВАЗ» від отриманих травм помер сьогодні, 27 грудня, в лікарні. Слідчі поліції перекваліфікували кримінальне провадження на ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років ув’язнення. Слідчі дії тривають.

На Шепетівщині поліцейські офіцери громади вирахували зловмисника, який викрав у сусіда корову. Викрадену тварину зловмисник здав заготовачам, а отримані кошти витратив. Втім за скоєне йому доведеться відповідати.

У ніч на 27 грудня 2023 року російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed» із двох напрямків: Балаклава – окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ – Краснодарський край (рф). Усього зафіксовано пуски 46 «Shahed-136/131», які атакували хвилями у різний час, в період з 19.00 26 грудня по 03.50 27 грудня.

0
репостів
0
репостів