Другий енергоблок Хмельницької АЕС відключили через несправність
Розділ Бізнес
Учора, 13 березня, о 17:48 було зафіксовано коливання параметру осьового зсуву ротора циліндра високого тиску турбоагрегату (ЦВТ) з тенденцією збільшення. Про це повідомили в Енергоатомі.
Цьогоріч на Хмельницькій АЕС вперше завантажать не російське паливо
Розділ Бізнес
На Хмельницьку АЕС завезли перші партії ядерного палива Westinghouse. Про це повідомили сьогодні у пресслужбі Енергоатому.
Внаслідок атаки "шахедів" на Хмельниччині без світла залишилися понад 14 тисяч споживачів
Розділ Бізнес
Внаслідок обстрілу підстанції на Хмельниччині без світла залишилися понад 30 населених пунктів. Про це повідомили у пресслужбі Укренерго та розповіли про ситуацію в енергосистемі.
Платники Хмельниччини у цьому році сплатили вже майже 140 мільйонів гривень військового збору
Розділ Бізнес
У січні-лютому цього року платниками Хмельниччини на фінансування українського війська перераховано 138 мільйонів гривень військового збору. Про це інформують в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.
Шепетівський кінотеатр вкотре продали: хто переміг на торгах на цей раз
Розділ Бізнес
У Шепетівці вчергове відбувся аукціон з продажу будівлі міського центру культури та дозвілля, який більш відомий шепетівчанам як колишній кінотеатр імені Островського. Про це ми дізнались зі сторінки аукціону в Prozorro.
Фірма нардепа Лабазюка отримає ще 1,8 млн грн з шепетівського бюджету
Розділ Бізнес
Управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради підписало договір із АТ «Ю АР ДІ Українські дороги», яке входить в групу "Вітагро" нардепа Сергія Лабазюка, на 1.8 млн грн. Як йдеться на Електронній системі публічних закупівель Prozorro, за це фірма має надати додаткові послуги по об'єкту: "Поточний середній ремонт дорожнього покриття по вул. Героїв Небесної Сотні від будинку №38 а до будинку №82 в м.Шепетівка Хмельницької обл."
Звіт про виконання Шепетівського районного бюджету за 2023 рік: які основні цифри ми дізнались
Розділ Бізнес
20 лютого 2024 року було прийнято розпорядження начальника районної військової адміністрації «Про затвердження звіту про виконання Шепетівського районного бюджету за 2023 рік». Т.в.о. начальника відділу фінансів, економіки та забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Шепетівської РДА Оксана Вальчишена навела основні цифри з цього звіту.
У Шепетівці планують відремонтувати аварійні водогони за майже 8 млн грн
Розділ Бізнес
Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства оголосило два тендери на ремонт аварійних водогонів загальною вартістю 7,73 мільйона гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро”.
0
репостів
0
репостів