Вчора перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін вручив відзнаки переможцям та учасникам конкурсу «Цифровізація області: наше бачення». Про це розповіли у Хмельницькій ОВА.
Шепетівські школярі долучились до Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів "Край в якому я живу". У заочному міському етапі участь узяли юні екскурсоводи із гімназій №№1,2,3,4,6,НВК№1,ЦЕНТУМ. На очному етапі свої екскурсії презентували учні із гімназій №№2,3,6,НВК№1,ЦЕНТУМ.
Вчора, 13 березня у Кам’янці-Подільському на базі місцевого ліцею №3 відбулись обласні відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді (трасові моделі). За першість області боролось 20 вихованців у складі 7 команд із таких населених пунктів: Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів, Деражня, Летичів, Нетішин, Шепетівка.
На Шепетівщині поліцейські вдосконалювали навички надання домедичної допомоги в кризових ситуаціях. Співробітники Шепетівського райуправління поліції пройшли практичний курс від Товариства Червоного Хреста України, під час якого вдосконалювали навички допомоги громадянам у невідкладних станах.
Днями НПП «Мале Полісся» на Шепетівщині з черговим робочим візитом відвідала група науковців – Микола Дмитрович Матвєєв, кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології та екології Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, та Ігор Олегович Кушнарьов, кандидат біологічних наук, доцент.
Ще восени 2023 року команда активної молоді з Шепетівського НВК №1 стала учасниками молодіжної програми UPSHIFT - глобальної програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), за підтримки уряду Японії, яка в Хмельницькій області реалізується ГО «Заходи». І ось днями така участь принесла свої плоди.
У перші дні весни учні Михайлюцького ліцею, що на Шепетівщині отримали сучасний Клас безпеки в укритті. Рятувальна, правоохоронна справи та медичні основи викладатимуть на рівні з базовими в навчальному закладі.
Цьогоріч у березні з нагоди 210-ї річниці від дня народження Т.Г. Шевченка на базі Шепетівського міського будинку культури проходить І тур фестивалю-огляду культурно-мистецького проекту «Шевченко 4.5.0». І вже традиційно в рамках фестивалю, з метою популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка, виховання у молоді любові до українського слова, подальшого вдосконалення сценічної мови, художнього читання, виконавської майстерності, в цих стінах проходить конкурс читців «Вічне Тарасове слово».
0
репостів
0
репостів