Вівторок, 26 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

У ніч на Різдво закарпатські рятувальники розшукали славутчанина, який заблукав в лісі біля села Дякове на Рахівщині. «Туриста» надзвичайники шукали мало не всю ніч, зазначається у повідомленні відомства Закарпатської області.

Поліцейські нагадують: якщо друг, родич, знайомий просить у борг в месенджері — не поспішайте перераховувати кошти! Найімовірніше за все - це спроба шахрая заволодіти вашими коштами. Саме на таку шахрайську вудку потрапила 49-річна шепетівчанка.

У цивільному житті – музикант, на фронті – навідник. Боєць окремого штурмового батальйону «Айдар» ЗСУ Вадим Парфенюк Вадим розповів про мобілізацію, бойове хрещення та свою родину.

У Славуті провели у вічність снайпера та "Незламного Героя" Свецького Андрія
Розділ Події

Сьогодні, 26 грудня, Славутська громада попрощалася та провела у вічність свого земляка, захисника України, солдата Свецького Андрія Віталійовича, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомила пресслужба Славутського МВК.

Шепетівська громада прощалась з капітаном Володимиром Харчишиним
Розділ Події

Знову жахлива, незворотна трагедія вразила всю нашу громаду. На війні вбито окупантом ще одного хороброго і відважного захисника, начальника інженерної служби, капітана Харчишина Володимира Володимировича, який все своє життя до останнього подиху присвятив військовій службі, служінню Україні. На першому місці в нього були підлеглі, його побратими.

На Шепетівщині перед судом постане водій, який напідпитку збив літнього велосипедиста та втік. Автопригода сталась наприкінці жовтня у селі Улашанівка Шепетівського району.

Видати обмежувальний припис у вигляді заходів тимчасового обмеження прав жителя селища Понінка на строк 6 місяців: заборонити йому наближатися на 100 м до місця спільного проживання заявниці з синами та перебувати там. Таке рішення ухвалив Полонський районний суд, задовольнивши заяву жінки, котра постраждала від домашнього насильства.

Нападник ретельно готувався до злочину та розраховував збагатитися на чималу суму. Втім, план зловмисника не вдався. Наразі слідчі поліції вже оголосили йому підозру у вчиненні злочину, а суд взяв нападника під варту.

Із 18.30 25 грудня по 03.00 26 грудня 2023 року противник атакував з південно-східного напрямку ударними БпЛА типу «Shahed». Усього зафіксовано пуски 19 «шахедів» із районів Балаклава – Крим та Приморсько-Ахтарсь – рф.

0
репостів
0
репостів