Середа, 06 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Вже кілька місяців ворог інтенсивно запускає ударні БПЛА у напрямку нашого краю. Наші військові мужньо відбивають повітряні атаки ворога. Однак їх турбує бездумні та безвідповідальні дії деяких мешканців, які наражають себе на небезпеку.

На благодійному заході дітлахів Шепетівської громади вітали з Днем святого Миколая
Розділ Події

У День святого Миколая, 6 грудня, в міському будинку культури відбувся благодійний ранок для дітей пільгових категорій. Про це повідомили на сторінці Шепетівської міської ради.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 28-річного чоловіка в крадіжці та грабежах в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 186 КК України). Його засуджено до 7 років позбавлення волі.

Шахраї з-за кордону виманюють в українців мільйони гривень у новій афері, пропонуючи легкий заробіток в інтернеті. Лише в листопаді клієнти Монобанку втратили таким чином 65 млн грн, заявив 3 грудня співзасновник банку Олег Гороховський.

Мешканка селища Білогір’я, що у Шепетівському районі, відсудила у комунальників майже 70 тис. грн за падіння у відкритий люк. Внаслідок інциденту жінка зламала ногу і довго лікувалася.

У КП«Шепетівська багатопрофільна лікарня» тривають кадрові перестановки. Після призначення нового завідувача педіатричного відділення, днями було нового керівника отримало  терапевтичне відділення №1. Про це повідомили на сторінці лікарні.

Сьогодні, 6 грудня, очільник поліції Білогірської громади Шепетівського району Олександр Дорош завітав із солодкими подарунками до 11-річного Артура, сина загиблого правоохоронця Олега Чижика

Зловмисники часто зламують сторінки в соціальних мережах та надсилають родичам та знайомим власника акаунту прохання про допомогу. Саме за такою схемою аферисти ошукали двох шепетівчанок, що намагались допомогти знайомій, а натомість втратили 6 тисяч гривень.

У наш час Святий Миколай інший – він може носити бороду та військовий піксель, але приходить не раз на рік, а кожного дня боронить нашу землю від ворога. Сьогодні у сервісний центр МВС м. Шепетівка звернувся військовий 25 окремої штурмової бригади Микола, який втратив своє посвідчення водія під час виконання бойового завдання.

Видання ТЕКСТИ.org.ua протягом двох місяців осені вивчали приблизні маршрути ворожих повітряних атак і підготували карти, на яких видно найбільший інтерес ворога. Маршрути аналізувались з 6 вересня по 3 листопада. Вони приблизні, як і точки їх початку та кінця. Однак цього достатньо щоб зробити висновки.

0
репостів
0
репостів