На Шепетівщині відбулося "міжнародне приготування борщу в режимі онлайн".
Розділ Культура
12 березня 2024 року на Шепетівщині відбулася "Міжнародне приготування борщу в режимі онлайн". У віртуальному зв'язку на платформі Zoom та на сторінках Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва нетішинці та поляки готували борщ.
У Хмельницькому розпочала діяти виставка картин шепетівського художника
Розділ Культура
Минулого тижня в приміщенні Будинку рад розпочала діяти виставка картин відомого шепетівського художника Михайла Сорокіна. Дванадцять творів митця, які експонуються на другому поверсі адміністративної будівлі Хмельницької обласної ради, вражають своїми масштабними розмірами та величним змістом. Більшість з них написані протягом минулого, 2023 року.
Школярі зустрічали весну на театралізованому святі Колодія
Розділ Культура
Сьогодні до краєзнавного відділу Музею пропаганди на тематичне свято завітали учні 2 класу Шепетівскої гімназії № 6. Разом з дітлахами працівники музею відзначали свято Колодія в українському стилі, діти теж стали учасниками дійства.
Знайомство з Шепетівщиною: Костел Святого Вікентія де Поля у Білогір’ї
Розділ Культура
Костел Святого Вікентія де Поля розташований в селищі Білогір’я Шепетівського району. Крім релігійної цінності, він є пам’яткою архітектури цього краю. Тут часто фотографуються і прогулюються місцеві жителі та туристи.
У Шепетівці юнаки та дівчата читали Шевченка при свічках
Розділ Культура
З нагоди 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, чиє життя, діяльність і творчість стали символом української ідентичності, а день його народження за значущістю наближається до національного свята, відбулись літературні читання при свічках “Світло слова”.
KOZAK SYSTEM зіграв концерт для поранених військових
Розділ Культура
Війна – це не лише поле бою, це й виснажливі бої за життя та одужання після поранень. І тут, окрім кваліфікованої медичної допомоги, надзвичайно важливою стає моральна підтримка. Саме з метою підтримки морального духу Героїв, які проходять лікування та реабілітацію в одному з медичних закладів Хмельниччини, до них завітав український гурт KOZAK SYSTEM в рамках туру морально-психологічної підтримки «Люди - Титани».
На Шепетівщині відкрили фотовиставку, яка нагадує про головне
Розділ Культура
Фотовиставка «Цінувати життя», яка окрім художнього, має ще й актуальне суспільне звучання, відкрилася сьогодні у холі адмінбудівлі виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Про це повідомили у відділі з організаційних питань НМР.
Картина Михайла Сорокіна “Вечір у рідній Шепетівці”
Розділ Культура
У Шепетівському міському будинку культури постійно діє благодійна виставка картин місцевих художників. Кожен бажаючий може придбати живопис, а кошти йдуть на підтримку наших Захисників. Про це розповіли на сторінці закладу культури.
0
репостів
0
репостів