Понеділок, 18 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині для військовослужбовців та їх родини відкрили "Hub захисників"
Розділ Події

У Славуті, на базі громадської організації "Об’єднання захисників України та їх родин", відкрито громадську приймальню "Hub захисників", у якій військовослужбовці та їх родини зможуть отримати безкоштовні консультації, написати звернення у різні інстанції тощо.

На Шепетівщині судили 49-річного чоловіка за вбивство з необережності. Він під час сварки штовхнув 51-річну дружину, яка впала і отримала несумісну з життям травму голови. Суд визнав, що чоловік не мав умислу на вбивство жінки, тож призначив йому лише три роки обмеження волі.

Підписано угоду про закупівлю обладнання для енергоблока №5 Хмельницької АЕС
Розділ Бізнес

Україна спільно з американськими партнерами продовжує рух до повного руйнування монополії росії на ринку атомних технологій. 17 грудня 2023 року в Міненерго у присутності міністра енергетики України Германа Галущенка президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін та головний виконавчий директор Westinghouse Electric Company Патрік Фрагман підписали угоду про закупівлю обладнання для енергоблока №5 Хмельницької АЕС. Він будуватиметься за американською технологією АР1000.

На Шепетівщині продовжується ріст захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, COVID-19. Якщо за 49 тиждень (з 4 по 10 грудня) захворіло 564 особи, то протягом 50 тижня (з 11 по 17 грудня) за медичною допомогою з приводу грипу та ГРВІ до закладів охорони здоров’я звернулося 732 особи, з них 548 дітей. В порівнянні з попереднім тижнем, захворюваність зросла на 29,8%.

Шепетівські легкоатлетки вибороли призові місця чемпіонату Івано-Франківської області
Розділ Спорт

З 16 по 17 грудня на базі легкоатлетичного манежу ВСП «Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України» відбувся новорічний чемпіонат Івано-Франківської області з легкої атлетики у приміщенні серед дорослих, юнаків та дівчат 2007-2014 р.н.

0
репостів
0
репостів