Четвер, 07 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Фонд держмайна продовжує розпродаж будівель Шепетівського лісового господарства
Розділ Бізнес

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях продовжує розпродаж будівель Шепетівського лісового господарства. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Колегія суддів Хмельницького міськрайонного суду розглянула у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження за обвинуваченням жителя села Гвардійське Хмельницького району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч. 2 ст.115 КК України(умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вже вчинила такий злочин). Чоловік раніше був судимий та відбув свій строк, 10 років за ґратами, згідно з вироком Апеляційного суду Хмельницької області за 2005 рік.

Представники громад Шепетівщини давали пояснення щодо обґрунтованості оголошених закупівель
Розділ Бізнес

Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність». Провів засідання заступник начальника ОВА Володимир Білик. Представники робочої групи здійснили аналіз інформації, оприлюдненої в електронній системі PROZORRO щодо найбільш актуальних закупівель по області. Обговорено 5 закупівель.

У Старокостянтинові судили 31-річного чоловіка, який під час сексу задушив 41-річну жінку. Спершу йому інкримінували умисне вбивство, але в суді слідство не надало достатньо доказів, аби переконати суддю, що чоловік мав умисел на злочин. Тож його визнали винним у вбивстві з необережності й присудили п’ять років тюрми.

Сьогодні вночі хмельницькі патрульні зупинили водія, аби залучити як свідка. Під час спілкування з водієм поліцейські почули мʼявканя кота з-під капота автомобіля.

6 грудня в Плесенській гімназії відбувся благодійний аукціон, приурочений до Дня Збройних Сил України та Дня Святого Миколая. Метою аукціону став збір коштів на придбання прожектора для сил ППО.

На Шепетівщині судили 36-річного військовослужбовця, який спричинив смертельну ДТП. Внаслідок аварії загинули двоє людей, і ще п’ятеро отримали травми. Відомо, що один з загиблих також був військовослужбовцем. Обвинуваченому призначили п’ять років тюрми.

До восьмирічного хлопчика із Шепетівки прийшов незвичайний Миколай. Ввечері, 6 грудня, до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на Проспекті Миру в квартирі замкнулася дитина.

У ніч на 7 грудня 2023 року окупанти атакували Україну безпілотниками типу «Shahed» із мису Чауда (Крим). Усього було зафіксовано пуски 18 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Основні напрямки удару – Хмельниччина та Одещина.

0
репостів
0
репостів