Вівторок, 05 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

5 грудня у Шепетівці відзнаками Верховної Ради України було нагороджено рятувальників 5-то Державного пожежно-рятувальний загону ГУ ДСНС України. Про це повідомило Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

У Шепетівці урочисто відкрили "Майстерню Святого Миколая"
Розділ Культура

Сьогодні у Шепетівському міському будинку культури урочисто відкрили "Майстерню Святого Миколая". В українській світлиці зі справжньою господинею дітлахи творили дива, веселились та танцювали.

Поліцейські попереджають: спокуса швидкого заробітку може коштувати вам усіх заощаджень. Минулої доби до поліції звернулась 59-річна полончанка, яка довірилась шахраям з соціальних мереж та втратила майже 150 тисяч гривень.

У місті Славута поліцейські повернули викрадений велосипед власнику. Зловмиснику, який вчинив крадіжку двоколісного транспорту, слідчі оголосили підозру.

У Шепетівській громаді віншували волонтерів
Розділ Події

З нагоди Міжнародного дня волонтера, за активну громадянську позицію благодійну волонтерську діяльність, що стоїть за щоденними доброчинностями, систематичну роботу та вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху громади, привітали тих, хто творить хороші справи і прагне зробити світ кращим, та не забуває про головне – піклуватися й дарувати надію тим, хто цього найбільше потребує.

На Шепетівщині вдруге судили чоловіка за ухилення від призову. Згідно з першим вироком, він отримав півтора роки іспитового терміну. Після цього він знову відмовився отримати повістку, тож щодо нього відкрили другу кримінальну справу. На цей раз суд призначив йому чотири роки тюрми.

У ніч на 5 грудня 2023 року противник атакував Україну ударними БпЛА «Shahed-136/131» з двох напрямків – Курська область та Приморсько-Ахтарськ-рф, а також зенітними керованими ракетам С-300, які спрямував по цивільних об’єктах Донеччини та Херсонщини.

0
репостів
0
репостів