Розділ Суспільство

Перевіряли безпеку об’єктів тимчасового проживання людей через трагедію у Харкові

Автор 25 січня 2021, 19:09

23 січня працівниками Шепетівського районного сектору спільно з представниками поліції проведено спільний рейд огляду об’єктів тимчасового проживання людей міста Шепетівка. Подібні перевірки тривають по всій області через трагічну подію в Харкові, де під час пожежі у будинку для літніх людей загинуло 15 осіб.

Під час проведення огляду з обслуговуючим персоналом проведено інструктажі щодо правил пожежної та техногенної безпеки і дотримання протипожежного режиму на території закладу.

Особливу увагу рятувальники звернули на обладнання приміщень автоматичною пожежною сигналізацією, наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, відповідність шляхів евакуації та електрогосподарства.

Заступник директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Володимир Паламарчук зазначив, що сьогодні усі керівники інтернатних установ області додатково проінформовані стосовно посилення протипожежного стану установ. Поряд з цим, Департаментом ведеться постійна робота щодо контролю за заходами протипожежної безпеки (наявності вогнегасників, доступності приміщень, тощо).

0
репостів
0
репостів