Субота, 11 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка

Українець не лише за громадянством, а й за прізвищем. Звання Героя України удостоєний посмертно підполковник Служби безпеки України Володимир Українець. Воїн центру спецоперацій "А" загинув торік наприкінці листопада у бою під селом Білогір'я на Запоріжжі. Спецпризначенець навів нашу артилерію на ворожу засідку, в результаті чого окупантів знищили, але за це боєць поплатився своїм життям.

Протягом доби з 10 на 11 листопада на території Хмельниччини зареєстровано чотири пожежі. Дві з них рятувальникам довелось ліквідовувати на Шепетівщині.

Вчора перший заступник голови Хмельницької обласної військової адміністраці Сергій Тюрін відвідав з робочим візитом Крупецьку та Улашанівську громади Шепетівського району, які зазнали значних пошкоджень під час ворожого нападу 25 жовтня.

У Шепетівській громаді змагались юні баскетболістки
Розділ Спорт

У Шепетівській територіальній громаді відбувся ІІ етап Шкільних ігор у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом». 9 листопада 2023 року на базі спортивного залу НВК№1 відбулися змагання з баскетболу 3х3 серед дівчат 7-9 класів.

У лісах філії "Ізяславське лісове господарство" на заповідній території НПП "Мале Полісся" зафіксували новий локалітет рідкісного червонокнижного гриба - спарасиса кучерявого. Це вкрай незвичайний вид, який рідко зустрічається в природі. Він занесений до Червоної книги України та має природоохоронний статус «зникаючий».

Служба безпеки ліквідувала ще одну корупційну схему ухилення від мобілізації громадян призовного віку. Слідством встановлено, що протиправний механізм налагодив член військово-лікарської комісії одного із відділів Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

0
репостів
0
репостів