Середа, 08 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
Футбольний клуб з Шепетівщини виграв Чемпіонат Хмельницької області з футболу
Розділ Спорт

Футбольний клуб з міста Полонне здобув перемогу на Чемпіонаті Хмельницької області з футболу сезону 2023. ФК "Колос" цього року “забронював” за собою перше місце в чемпіонаті заздалегідь. Та офіційно лише сьогодні завершив обласні перегони перенесеним поєдинком з молодіжним складом Поділля.

На Шепетівщині провели у засвіти воїна Дудича Романа Васильовича
Розділ Події

8 листопада Улашанівська громада Шепетівського району провела в останню земну дорогу українського воїна-захисника Дудича Романа Васильовича, який поклав своє молоде життя за свободу і незалежність рідної Батьківщини.

У Шепетівці займаються мистецтвом зцілення
Розділ Культура

Уже понад рік в екологічній майстерні «Кральова» у Шепетівці на Хмельниччині борються з тривожністю та опановують мистецтво зцілення. Там навчають одному із найдавніших ремесел – ткацтву з бісеру та текстилю. Окрім створення неймовірних прикрас ручної роботи, учасниці відволікаються від тривожних новин, спілкуються та вдосконалюють майстерність. Засновниці майстерні – викладачка музики й вокалу Жанна Балагур та психологиня Світлана Рула.

Колишній шепетівський кінотеатр вчергове продали на аукціоні
Розділ Бізнес

У Шепетівці вчергове відбувся аукціон з продажу приміщення колишнього кінотеатру та центру культури. Про це йдеться на сторінці аукціону в Prozorro, торги відбулись сьогодні, 8 листопада.

Учні Шепетівської громади здобули нагороди Кубка Хмельниччини з кульової стрільби
Розділ Спорт

7 листопада 2023 року в місті Хмельницький відбувся традиційний кубок учасника Олімпійських ігор Анатолія Онищука, присвячений 100-річчю стрільби кульової у Хмельницькому. До участі у змаганнях було заявлено 33 команди з різних куточків Хмельниччини, загальною кількістю понад 130 учасників.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним директора товариства у безгосподарському використанні земель (ч. 1 ст. 254 КК України). Про це повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі.

0
репостів
0
репостів