Четвер, 16 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці виставили на продаж будівлю насіннєвої інспекції
Розділ Бізнес

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях оголосило торги з продажу будівлі у Шепетівці, яка раніше використовувалась державною насіннєвої інспекції. Про це йдеться на сайті “Прозорро.Продажі”.

Захищаючи Батьківщину від ворога, віддав своє життя за Україну мешканець села Пилява Хмельнгицького району Максим Віталійович Олійник. Про це повідомила Старосинявська селищна рада.

Сьогодні, 16 листопада, у Нетішині начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков разом з начальником Нетішинської міської військової адміністрації Григорієм Олендрою та міським головою Олександром Супрунюком вручили державні нагороди близьким загиблих воїнів з Нетішина.

Шепетівчани здобули нагороди чемпіонату світу з бойового джиу-джитсу
Розділ Спорт

10 -12 листопада в місті Даугавпілс, Латвія, пройшов XII чемпіонат світу з комбат Дзю-Дзюцу (бойове джиу-джитсу) серед дорослих, юніорів та юнаків. В чемпіонаті взяли участь 625 спортсменів з 32 країн світу, які виборювали звання найкращих у чотирьох розділах, фулл-контакт, клоз-контакт, граунд-файт і самозахист.

Сьогодні Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП ООН) підписала договори із 11 областями України задля підтримки щоденних шкільних обідів для понад 60 000 дітей у 420 школах. Хмельниччина також приєдналася до цієї угоди, участь в її підписанні взяв перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 23-річного мешканця м. Шепетівки винним у хуліганстві та призначив йому покарання – 2 місяці арешту. Про це повідомила пресслужба Хмельницького апеляційного суду.

За добу на Шепетівщині тричі гасили пожежу у житлових будинках
Розділ Події

Протягом 15 листопада на Хмельниччині зареєстровано чотири пожежі. Зокрема у Шепетівському районі вогнеборці тричі виїжджали на гасіння пожеж, що виникли в житлових будинках. Вони з різних причин горіли в селах Білецьке, Мухарів та Варварівка.

На Шепетівщині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 34-річний велосипедист. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 листопада, близько 17:30 години на автодорозі сполученням «Городище — Рівне — Старокостянтинів» неподалік Нетішина.

У ніч на 16 листопада 2023 року рашисти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф) 18-ма ударними БпЛА типу «Shahed». У багатьох регіонах було оголошено повітряну тривогу, працювала протиповітряна оборона.

0
репостів
0
репостів