Понеділок, 13 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині прощались із розвідником Піголем Олексієм Віталійовичем
Розділ Події

Сьогодні, 13 листопада 2023 р. в селі Яблунівка на Шепетівщині відбулося прощання з полеглим воїном Піголем Олексієм Віталійовичем. Йому назавжди буде 30 років.

ПрАТ "Шепетівкагаз" повідомляє, що завтра 14 листопада 2023 року у селі Судилків будуть відбуватися аварійні роботи з ліквідації витоку газу. Тому в частині села з 10-ї години ранку буде відсутнє газопостачання.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ здобули 4 нагороди чемпіонату Хмельницької області з вільної боротьби
Розділ Спорт

11 листопада 2023 року у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат U-13. До участі у чемпіонаті було заявлено понад 100 спортсменів з різних куточків Хмельниччини.

Двоє шанувальників "тихого" полювання на Шепетівщині отруїлися дикорослими грибами. 4 листопада чоловік та дружина зі Славути, 44 та 41 року народження, назбирали у лісі у Шепетівському районі, як вони думали піддубців. Промили та засолили. Через тиждень, 12 листопада вирішили ними поласувати.

Відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з волейболу серед ветеранів
Розділ Спорт

11 листопада в спортивному залі «Локомотив» відбувся чемпіонат з волейболу серед чоловічих ветеранських команд. До участі в змаганнях заявилося три команди: команда «Полонь» м. Полонне, «Лісівник» м.Шепетівка та «ХАЕС» м. Нетішин.

До 12 років ув’язнення загрожує «закладчиці» синтетичних наркотиків з Хмельниччини. Загалом у 36-річної наркоторговки поліцейські вилучили 330 згортків із амфетаміном, метилметкатиноном та PVP. Зловмисниця «гастролювала» всією областю і робила закладки в Шепетівці, Славуті, Хмельницькому та довколишніх селах. Найближчим часом вона постане перед судом.

У Шепетівці 44-річна учителька фізкультури Шепетівської гімназії Тетяна Салова вирощує на своєму городі понад 200 сортів хризантем. Квітник площею до шести соток жінка разом із сестрою створювала протягом шести років.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої загинуло двоє чоловіків. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 листопада, близько 23:33 години в м. Нетішин по вул. Набережній.

0
репостів
0
репостів