Середа, 01 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині поліцейські вирахували серійного крадія техніки. 34-річний зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. А у лютому-березні цього року вчинив серію крадіжок в Шепетівці.

Юна шепетівчанка здобула нагороду обласного турніру з вільної боротьби
Розділ Спорт

29 жовтня 2023 року у місті Хмельницький відбувся відкритий обласний турнір «Олімпійські надії Поділля» з вільної боротьби серед кадетів 2007-2009 р.н., юнаків 2010-2012 р.н., 2013-2015 р.н. та дівчат 2007-2014 р.н. До участі у турнірі було заявлено понад 600 спортсменів з річних куточків України.

«Довге» ХІХ століття стало переламним у поширенні науково – технічного прогресу на теренах нашого краю: Південно – Східної Волині. Одним з найважливіших його досягнень стала залізниця. Перевезення вантажів та пасажирів сприяло зростанню значення Шепетівки, як значного транспортного вузла. Завдяки залізниці відбувалося швидке зростання чисельності населення міста, його розбудова. Виникали нові і модернізувалися вже існуючі підприємства.

Випускник підбурив директора «Лісоводського професійного аграрного ліцею» підробити йому водійське посвідчення. Останній опинився на лаві суду.

Пенсіонерка зі Славути перерахувала аферистам гроші за порятунок сина, який нібито потрапив у неприємну ситуацію. Шахрай представився поліцейським.

У ніч на 1 листопада 2023 року російські окупанти завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури та військових об’єктах, застосувавши ударні безпілотники типу “Shahed-136/131” та керовану авіаційну ракету Х-59.

0
репостів
0
репостів