Четвер, 30 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський лісгосп виставив на аукціон цех переробки деревини площею 910,0 кв.м
Розділ Бізнес

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях оголосило торги з продажу будівлі Шепетівського лісового господарства. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Домашній насильник зі Славути невдовзі постане перед судом. За психологічне знущання над співмешканкою 40-річному кривднику може загрожувати до двох років позбавлення волі.

На Шепетівщині поліцейський офіцер громади Сергій Камак врятував водійку зі снігової пастки. Стала в нагоді і бензопила, якою оснащений службовий автомобіль ПОГа. Завдяки інструменту поліцейський звільнив автомобіль від гілляччя, яке його блокувало. А потім залучив ще кількох водіїв, і спільними зусиллями автомобіль витягли з кювету.

На виконання рішення Господарського суду Хмельницької області у власність держави повернуто земельні ділянки лісогосподарського призначення вартістю 5,5 млрд грн. Про це повідомила Хмельницька обласна прокуратура.

Сьогодні на Хмельниччину, в рамках робочої поїздки, завітав заступник міністра Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко. Розпочався візит із зустрічі з першим заступником начальника ОВА Сергієм Тюріним.

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства та Шепетівське підприємство теплових мереж отримали по потужному генератору на 30 кВт. Таку благодійну допомогу шепетівській громаді надала Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Сьогодні близько 12:00 у селі Червоний Цвіт Шепетівського району спалахнула господарча будівля. 21-ша Державна пожежнорятувальна частина Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області отримала виклик та негайно вирушила до місця події.

У Славуті в останню земну дорогу провели командира кулеметників Метельського Юрія
Розділ Події

Сьогодні у Славутській громаді знову скорботний день. Славутчани проводжали в останню земну дорогу справжнього Героя, нашого земляка — Метельського Юрія Івановича, який за свободу і незалежність нашої держави віддав найцінніше – своє життя.

На Шепетівщині поліцейські оперативно розшукали водія, який скоїв наїзд на 29-річного чоловіка. Автопригода сталась сьогодні, 30 листопада, близько 02:00 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква», поблизу села Коськів Грицівської тергромади.

29 листопада о 23:44 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в селі Воробіївка Шепетівського району горить житловий будинок. Про це повіломили у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів