Четвер, 09 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
Віталій Бузиль бідкається, що Шепетівка недоотримає 265 млн грн у 2024 році
Розділ Бізнес

Вчора Верховна Рада України прийняла, розроблений Кабінетом Міністрів України законопроект №10037, який змінює порядок зарахування податку з доходів фізичних осіб (ПДФО), в тому числі й ПДФО військовослужбовців. Тепер ці кошти у повному обсязі будуть зараховані до державного бюджету. Про це поскаржився міський голова Шепетівки у себе на сторінці.

Працівників культури та аматорів народного мистецтва вітали з нагоди професійного свята
Розділ Культура

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який щорічно відзначається 9 листопада, у Шепетівському міському будинку культури відбулись урочистості.

Загинув захищаючи Україну судилківчанин Ничипорук Юрій Васильович
Розділ Події

Судилківська громада отримала трагічну звістку з фронту: сьогодні стало відомо, що у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Судилків, Ничипорук Юрій Васильович, 1973 року народження.

 Церква та дзвіниця в м. Шепетівка Заславського повіту Волинської губернії, побудовані в 1792 р.
Розділ Культура

Сьогодні було відкрито доступ до правдивих скарбів фонду інженера, архітектора і реставратора Володимира Леонтовича (1881-1968), фонду 1686, опису 2, справ 39-47 Центрального державного історичного архіву України в Києві. Про це повідомили у громадській організації «Товариство культурної спадщини «Заслав'є».

Водія автомобіля «Мерседес», 30-річного мешканця Житомирщини, поліція зупинила у Полонному у ніч на 14 травня 2023 року. Під час перевірки документів той надав патрульним водійське посвідчення з ознаками підроблення.

6 листопада 2023 року були обрані переможці загальнонаціонального конкурсу рефератів серед учнівської молоді «Ядерна енергія і світ» – 2023, організованого ДП «НАЕК «Енергоатом» та ГО «Українське ядерне товариство».

Cтартували Шкільні ігри у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом»
Розділ Спорт

В Україні, і, зокрема, у Шепетівській МТГ стартував проєкт «Пліч-о-пліч зі спортом» – загальнонаціональна платформа для учнів шкіл, яка об’єднує їх у різних видах спорту, сприяє фізичному розвитку та спортивній активності, підтримці здорового способу життя та популяризації спорту серед шкільної молоді.

0
репостів
0
репостів