Понеділок, 06 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка

У Хмельницькому поліцейські вибухотехніки отримали від волонтерів протимінне взуття. Завдання такого взуття — вберегти ноги наших захисників, якщо вони випадково наступили на міну.

Сьогодні до Шепетівської державної податкової інспекції завітали студенти Шепетівського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету. Зустрічали гостей начальник Шепетівської державної податкової інспекції Валентина Ординська та фахівці інспекції.

У Шепетівці відкрилася виставка «Биківня 1937-1938: польська лінія»
Розділ Культура

У Музеї пропаганди відкрилася виставка «Биківня 1937-1938: польська лінія», розроблена спільно Національним історико-меморіальним заповідником «Биківнянські могили» та Польським інститутом у Києві. Про це повідомили на сторінці музею.

На Шепетівщині оголосили торги з продажу будівлі автостанції
Розділ Бізнес

Плужненська сільська рада, що на Шепетівщині, оголосила торги з продажу будівлі автостанції. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Тривають роботи із ліквідації наслідків ворожої атаки рф в освітніх закладах Славутської громади на Шепетівщині. Детальніше про роботи розповіли у пресслужбі Виконавчого комітету Славутської міської ради.

Люди ставляться до грошей по різному . Хтось їх надміру любить, інші сприймають, як необхідне зло, якого постійно не вистачає… На початку ХХ ст. на теренах Шепетівщини перебували в обігу різні грошові знаки, які випускались такими державними утвореннями: російська імперія, УНР, Тимчасовий уряд, СРСР, а також умовні асигнації різних міст, громад, або взагалі, організацій анархістів, чи повстанських отаманів.

0
репостів
0
репостів