Розділ Спорт

Відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з волейболу серед ветеранів

Автор 13 листопада 2023, 14:23

11 листопада в спортивному залі «Локомотив» відбувся чемпіонат з волейболу серед чоловічих ветеранських команд. До участі в змаганнях заявилося три команди: команда «Полонь» м. Полонне, «Лісівник» м.Шепетівка та «ХАЕС» м. Нетішин.

Змагання проходили за коловою системою в одне коло. На ігровий майданчик допускався склад команди, який складався з чотирьох гравців віком 40 + та два гравці від 60 років. Матчі між командами проходили до двох перемог. За перемогу з рахунком 2:0 команда отримувала три очка, за перемогу 2:1 – два, за поразку з рахунком 1:2 одне очко, а за 0:2 жодного очка.

Ігри проходили у напруженій, рівній боротьбі, де жодна з команд не бажала поступатися. Гарні удари, цікаві комбінації – учасники демонстрували досить високий рівень гри й кожне очко давалося нелегко. Проте в будь-якій грі завжди є переможець. За результатами змагань третє місце посіла команда м. Нетішина, срібним призером стала команда «Полонь» з м.Полонного, а перемогу святкувала команда «Лісівник» з Шепетівки, яка не програла жодної гри.

Переможці та призери Чемпіонату були нагороджені кубками, медалями та грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 13 листопада 2023, 14:25
0
репостів
0
репостів