Вівторок, 02 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівська громада продовжує системно підтримувати наших захисників. Про останні передачі нашим військовим розповів у себе на сторінці міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

9-річний Вадим та 10-річна Таїсія Купріянові мешкають у селі Цвітоха Шепетівського району. На канікули приїхали до тітки в Нетішин і почули, що в місті є музей органів внутрішніх справ. Попросились відвідати. А правоохоронці, дізнавшись про таких особливих гостей, влаштували для них інтерактивний день з поліцейськими. Тож діти, окрім екскурсії музеєм, дресирували службових собак і патрулювали вулиці міста.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 29-річного жителя м. Полонне у незаконному проникненні до приміщення та ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації (ч. 1 ст. 162, ст. 336 КК України).
Його засуджено до 3 років позбавлення волі.

На черговому засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради під головуванням Оксани Латишевої, заступника міського голови, голови комісії, яке відбулося 28 грудня, було розглянуто 3 справи про адміністративні правопорушення.

У Славуті прощались із матросом Сергійчуком Михайлом Івановичем
Розділ Події

Сьогодні у Славутській громаді знову скорботний день: славутчани провели в останню земну дорогу справжнього українського Героя, нашого земляка – Сергійчука Михайла Івановича. Про це повідомила пресслужба Славутського МВК.

Шепетівська громада схилила голови у скорботі за воїном Сергієм Степичем
Розділ Події

І знову Шепетівська громада на колінах й зі сльозами на очах зустріла загиблого Героя, матроса Степича Сергія Валентиновича, розвідника-оператора 3 розвідувального відділення розвідувального взводу військової частини.

Суд на Хмельниччині призначив 15 років тюрми 21-річному чоловікові, який вчиняв сексуальне насильство щодо восьмирічної двоюрідної сестри. Відомості про нього також постановили внести до так званого «реєстру педофілів».

У першу добу нового року на Хмельниччині сталося три пожежі, дві з них - у Шепетівському районі. Про це повідомило головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

Вчора, 1 січня, прооперували дівчину, яка отримала поранення внаслідок російського обстрілу Хмельниччини 31 грудня. Операція пройшла успішно, втім вона не відчуває кінцівок. На неї чекають тижні стаціонарного лікування та місяці реабілітації.

У пологовому відділенні Шепетівської багатопрофільної лікарні першим у цьому році народився хлопчик. Про це повідомили на сторінці медичного закладу.

0
репостів
0
репостів