Розділ Події

У Білогірській громаді провели у засвіти воїна Комаринського Володимира

Автор 25 квітня 2024, 17:58

Сьогодні Білогірська громада знову проводжала в останню путь свого земляка воїна. Знову – наскільки моторошно це звучить…

Жорстока війна змінила життя українців. Наш народ проходить «точку неповернення». Кожна втрата захисника, кожні похорони українського військовослужбовця лише зміцнюють ненависть до ворога, яку в собі нестимуть наступні покоління.

Комаринський Володимир Володимирович був призваний до лав Збройних сил України в листопаді 2022 року. Військовий був в номері обслуги зенітного кулеметного відділення зенітного кулеметного взводу зенітної кулеметної роти. Разом з побратимами брав участь в боях на Донеччині.

Життя військового обірвалося 22 квітня 2024 року в місті Чернівці. Сьогодні боєць повернувся додому, повернувся назавжди. Схилившись навколішки білогірчани вшанували пам’ять захисника. Комаринський Володимир Володимирович був похований в рідному селі Мокроволя. Вічна пам’ять воїну.

Кожна втрата захисника це болючий шрам на душі кожного з нас. Висловлюємо щирі слова співчуття рідним військового. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Білогірська селищна рада

0
репостів
0
репостів