Четвер, 25 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру командиру підрозділу військового формування Збройних сил України за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах та складенні і видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Учора, 24 січня, на Хмельницьку АЕС завітав військовослужбовець Роман Грибов, якого багато хто вважав автором відомої фрази “русскій воєнний корабль, іді на…”. Нещодавно підрозділ ЗСУ, у якому він служить, надіслав атомникам звернення про потребу у важливому обладнанні. І колектив із відповіддю не забарився.

18 липня 2023 року у Шепетівці неповнолітній на мотоциклі збив двох хлопчиків. Один з них згодом помер у лікарні. Через кілька місяців розпочався судовий процес, під час якого з'ясовували всі обставини трагедії. І ось 22 січня 2024 року неповнолітній мотоцикліст отримав вирок.

У ході засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради було заслухано інформацію начальника сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області. Про це повідомили на сторінці органу самоврядування.

Ряд неприпустимих порушень прав дитини співробітники Офісу Омбудсмана виявили в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Щасливе дитинство» у місті Полонному Шепетівського району. Про це повідомили на сторінці Представництва Уповноваженого ВРУ з прав людини в Хмельницькій області.

24 січня на території Хмельницької області було зареєстровано три пожежі. Дві з них сталось на території Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів